Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd: Sådan bader du din baby

Den lille familie bliver snart, eller er måske allerede, en lille smule større, når der kommer en lille guldklump til verden! Og præcis ligesom du og jeg skal en baby også i bad i ny og næ for at holde sig ren, frisk og lækker.

Men modsat du og jeg kan en baby ikke give udtryk for, hvornår noget er ubehageligt eller omvendt. Så hvordan giver man en baby en god badeoplevelse? Du får svaret her.

Vælg et godt tidspunkt

Der er ingen grund til at gøre det sværere for dig selv, end det behøver at være. Vælg et tidspunkt, hvor din baby er glad, veludhvilet, mæt og alt i alt tilfreds. Et godt tidspunkt er en halv times tid efter et måltid - hvis altså barnet kan holde sig vågen så længe.

I kan altid prøve jer lidt frem, til I finder det tidspunkt og den rytme, der passer jeres familie og jeres baby bedst. Så længe I bader 1-2 gange om ugen, er det ligegyldigt hvornår - så længe det passer her.

Tjek temperaturen og husk babyolien

(Sponseret link) Babyolie har eksisteret siden, hvad der føles som Ruder Konges tid. Og det er der en god grund til - for babyolie er nemlig helt uundværligt i dit baby-kit. Babyolie kan bruges mod arp, til babymassage eller i badevandet, så din babys hud forbliver fugtet, smidig og silkeblød.

Hvis ikke din baby er beskidt eller lignende, behøver du ikke at bruge sæbe i vandet - det er nok med nogle dråber babyolie. Vandet renser nok i sig selv, og babyolien sørger for, at din baby får blød, smidig og fugtet hud.

Når du forbereder et bad til din baby, må vandet aldrig være over 38 grader. Hold det helst omkring de 37 - og er du i tvivl, kan du altid lave lillefingertesten.

Gør, hvad du kan, før baby kommer i badekarret

Få vasket så meget som muligt, før din baby kommer i sit badekar. På den måde kan I tage det stille og roligt og lidt ad gangen, og det vil føles mindre voldsomt for babyen - ja, måske endda direkte sjovt!
Start med at vaske omkring øjnene, bag ørerne og i resten af ansigtet med vatrondeller. Og husk også den lille fold under hagen, da der kan samle sig snavs og mælkerester. Før barnet skal i vandet, tager I bleen af og vasker bleområdet - og så er I klar.

Start med at placere barnets fødder i badekarret og støt lige så stille, til barnet er i vandet. Vask forsigtigt de samme steder igen med badevandet. Husk at støtte din babys nakke hele tiden. Når det er tid, tages baby op og tørres godt - og husk alle folderne!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon