Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd til at lægge ny terrasse

Tiden går stærkt, og før vi har set os omkring, så kommer foråret, og solens stråler. Godt vejr betyder, at vi gerne vil bruge mere tid udenfor i haven og på terrassen. Hvis din have ikke har en terrasse endnu, eller du har planer om at pifte haven op med en ny terrasse, så er det værd at læse med her. Denne artikel vil give dig inspiration til, hvad du skal overveje, når du planlægger at bygge eller lægge en ny terrasse.

Planlæg processen

Først og fremmest skal designet og processen omkring den nye terrasse planlægges. Der kan være mange idéer til, hvordan den skal se ud, hvad den skal indeholde, og hvad den skal bestå af. Disse idéer skal prioriteres, og man kan med fordel skrive ned og skitsere terrassen på papir. Dog hvis man ikke ved, hvad man har af ønsker til sin terrasse, så kan det være behjælpeligt at søge efter inspiration i form af billeder fra internettet eller gå en tur i et kvarter, som man godt kan lide, og se, hvad andre har af terrasser.

Valg af materialer

Når der er besluttet, hvordan terrassen skal se ud, så er man klar til at vælge materialer. Hvis man ønsker at bygge en terrasse af træ, så skal træsorten vælges, samt hvordan den skal behandles for at sikre træets holdbarhed. Her er det en god idé at snakke med en medarbejder fra det lokale byggemarked eller tømmerhandel, da de er fulde af viden og gode råd til den enkelte sort. Hvis en terrasse af fliser er det, man ønsker, så skal der vælges type og farve af flise, samt udgraves og lægges sand. Til levering af sand til fliselægning kan du besøge (sponseret link) Sandshoppen. De leverer sand, grus, jord og andre produkter til både erhvervsdrivende og private

Kom godt i gang

Det er en god idé at gå i gang med den nye terrasse i foråret eller sommeren, hvor det værste nedbør fra vinteren er overstået, og temperaturen indbyder til at opholde sig i haven. Planlæg ud fra vejrudsigten, så processen omkring terrassen bliver husket som hårdt, men sjovt og ikke ens værste mareridt. Husk at tage dig den tid, som det tager, for Rom blev heller ikke bygget på en dag. Når terrassen står klar, og du kan nyde en kold øl, et glas rosé eller morgenkaffe i det gode vejr, så vil du ikke fortryde det hårde og tidskrævende arbejde, der ligger bag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon