Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gør bilen klar til vinteren med disse 3 tips

Vinteren er så småt ved at falde ned over os, vejret bliver koldere og som den danske vinter ofte byder på – også en del vådere. Det er ikke ligefrem optimale forhold for en bil, når vi også salter vejene. Derfor bør man som bilejer altid gøre sit for at passe bare en smule på ens bil, da det kan have betydning for bilens værdi på længere sigt.

Kan du godt lide at passe godt på din bil, er der en række forbehold man kan gøre sig, for at passe ekstra godt på bilen i løbet af disse kolde måneder.

En undervognsbehandling er aldrig en dårlig investering

Det er ikke alle biler der er undervognsbehandlet, og det er altid noget man kan vælge at tilkøbe når man køber en ny bil. Man kan heldigvis også få det lavet efterfølgende, men det kan være en god idé at få det lavet imens bilen stadigvæk er ny, så der ingen skader sker imens.

Det koster ikke ret meget – relativt set – og kan nemt være noget man forhandler med i købet af en ny bil. Ellers så plejer det ikke at koste mange tusinde kroner oveni, hvilket i sidste ende kan være godt givet ud, da man så er meget bedre beskyttet mod vind og vejr – og det er som beskrevet ikke altid særligt godt i de danske vintermåneder.

Vask bilen regelmæssigt – og grundigt

Det er desværre ikke bare nok at tilkøbe sig en undervognsbehandling. Forstå mig ret – det er alle pengene værd, og vil gøre gavn langt hen ad vejen, men hvis du aldrig vasker din bil, så kan salt der sidder fast fra vintermånederne æde op på din undervogn.

Derfor er det altså meget vigtigt at man vasker sin bil – gerne mindst én gang om måneden, og hvis du får det gjort i en vaskehal kan det godt betale sig at vælge en årstidsvask, som altså sikrer at din undervogn bliver vasket ekstra grundigt i de kolde måneder.

Husk altid at skifte til gode vinterdæk

Det er måske en selvfølge for mange, at vinteren hører sig vinterdæk til, men det er faktisk langt de fleste der alligevel får dem på for sent – og omvendt, også får skiftet til sommerdæk for sent. Det er ikke så afgørende den anden vej rundt, andet end det slider mere på dine vinterdæk hvis du bruger dem om sommeren. Til gengæld kan det være decideret farligt at køre på sommerdæk om vinteren, hvorfor man altid skal sørge for at skifte omkring oktober måned. Man kan finde mange gode og (sponseret link) billige vinterdæk online, og endda også brugt på diverse sociale medier.

Har du ikke noget imod at betale dig fra et dækskift, så kan du med fordel benytte din lokale mekanikker så du får det gjort ordentligt og sikkert. Ofte vil de også gerne opbevare dækkene for dig, mod et mindre månedligt beløb. Så slipper du helt selv for at tænke over skiftet, og du bliver blot kaldt ind til en tid hvor de skifter dem for dig. Det tager typisk ikke mere end 15-20 minutter med deres erfaring.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon4