cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gør bilen klar til vinteren med disse 3 tips

Vinteren er så småt ved at falde ned over os, vejret bliver koldere og som den danske vinter ofte byder på – også en del vådere. Det er ikke ligefrem optimale forhold for en bil, når vi også salter vejene. Derfor bør man som bilejer altid gøre sit for at passe bare en smule på ens bil, da det kan have betydning for bilens værdi på længere sigt.

Kan du godt lide at passe godt på din bil, er der en række forbehold man kan gøre sig, for at passe ekstra godt på bilen i løbet af disse kolde måneder.
20. oktober 2020 kl. 14:11 Af Sorte Dæk

En undervognsbehandling er aldrig en dårlig investering

Det er ikke alle biler der er undervognsbehandlet, og det er altid noget man kan vælge at tilkøbe når man køber en ny bil. Man kan heldigvis også få det lavet efterfølgende, men det kan være en god idé at få det lavet imens bilen stadigvæk er ny, så der ingen skader sker imens.

Det koster ikke ret meget – relativt set – og kan nemt være noget man forhandler med i købet af en ny bil. Ellers så plejer det ikke at koste mange tusinde kroner oveni, hvilket i sidste ende kan være godt givet ud, da man så er meget bedre beskyttet mod vind og vejr – og det er som beskrevet ikke altid særligt godt i de danske vintermåneder.


Vask bilen regelmæssigt – og grundigt

Det er desværre ikke bare nok at tilkøbe sig en undervognsbehandling. Forstå mig ret – det er alle pengene værd, og vil gøre gavn langt hen ad vejen, men hvis du aldrig vasker din bil, så kan salt der sidder fast fra vintermånederne æde op på din undervogn.

Derfor er det altså meget vigtigt at man vasker sin bil – gerne mindst én gang om måneden, og hvis du får det gjort i en vaskehal kan det godt betale sig at vælge en årstidsvask, som altså sikrer at din undervogn bliver vasket ekstra grundigt i de kolde måneder.


Husk altid at skifte til gode vinterdæk

Det er måske en selvfølge for mange, at vinteren hører sig vinterdæk til, men det er faktisk langt de fleste der alligevel får dem på for sent – og omvendt, også får skiftet til sommerdæk for sent. Det er ikke så afgørende den anden vej rundt, andet end det slider mere på dine vinterdæk hvis du bruger dem om sommeren. Til gengæld kan det være decideret farligt at køre på sommerdæk om vinteren, hvorfor man altid skal sørge for at skifte omkring oktober måned. Man kan finde mange gode og (sponseret link) billige vinterdæk online, og endda også brugt på diverse sociale medier.

Har du ikke noget imod at betale dig fra et dækskift, så kan du med fordel benytte din lokale mekanikker så du får det gjort ordentligt og sikkert. Ofte vil de også gerne opbevare dækkene for dig, mod et mindre månedligt beløb. Så slipper du helt selv for at tænke over skiftet, og du bliver blot kaldt ind til en tid hvor de skifter dem for dig. Det tager typisk ikke mere end 15-20 minutter med deres erfaring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce