cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gør som mange andre danskere og tag på skiferie i Wagrain

Skiferier er for mange et af årets højdepunkter. Det er en ferieform, som mange holder af, fordi den giver os mulighed for at holde ferie på en helt anden måde, end vi er vant til. Samtidig kombinerer skiferien både sport og afslapning samt hygge og god mad.
16. oktober 2020 kl. 10:44 Af Alpentravel

Annonce

For mange kan det dog være lidt af en jungle af finde ud af, hvor man skal rejse hen på skiferie, og derfor kan du her i denne artikel blive klogere på, hvorfor det lige netop er (sponseret link) Wagrain, der skal være jeres næste skiferiedestination.


Derfor bør I tage på skiferie i Wagrain

Wagrain er et skiferieområde i Østrig, der har utroligt meget at byde på både for børn og voksne. Her kan blandt andet nævnes:

- 350 km piste
- 100 lifte
- Fun-park
- Mulighed for off-piste
- Attraktivt for både alpinski, snowboard og langren
- Charmerende by
- Mulighed for shopping
- Gode spisesteder
- Badeland

Efter en god dag på de mange kilometer piste, som Wagrain har at byde på, kan I hygge jer i byen på en af de mange forskellige restauranter, der er. Her er der mad for enhver smag, så uanset om I er til italiensk mad, en stor steak, eller om I hellere vil kaste jer ud i traditionel østrigsk mad, så er der mulighed for det.

Skal I på skiferie med børn, så kan I også tage en tur forbi en af Wagrains helt store attraktioner, nemlig deres vandland Wasserwelt. Det vil børnene helt sikkert elske. Her er der både rutsjebaner til de legelystne, og ellers kan man også prøve at svømme udendørs i den opvarmede pool, mens man kigger på de flotte sneklædte bjerge i baggrunden.

For mange danskeres vedkommende er afterski en uvurderlig del af selve skiferien. Nogle vælger kun at tage på skiferie på grund af afterski, og det er der selvfølgelig også rigtig gode muligheder for i Wagrain.


At tage på skiferie behøver ikke at være dyrt

Skiferier har et ry for at være dyre, og sådan er det også i nogle tilfælde, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Det kommer an på, hvor mange dage I skal være af sted, hvordan I kommer til og fra skisportsområdet, og hvordan I vælger at bo, når I er dernede. Derudover afhænger priserne også i høj grad af, om I spiser på hotellet, eller om I bor i lejlighed og vælger selv at lave mad, eller om I foretrækker at spise på restaurant hver dag.

Det er især priserne på restauranterne oppe på pisterne, der er kendt for at være høje, så smør nogle sandwiches og tag dem med, hvis I ønsker at spare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce