Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gør som mange andre danskere og tag på skiferie i Wagrain

Skiferier er for mange et af årets højdepunkter. Det er en ferieform, som mange holder af, fordi den giver os mulighed for at holde ferie på en helt anden måde, end vi er vant til. Samtidig kombinerer skiferien både sport og afslapning samt hygge og god mad.

For mange kan det dog være lidt af en jungle af finde ud af, hvor man skal rejse hen på skiferie, og derfor kan du her i denne artikel blive klogere på, hvorfor det lige netop er (sponseret link) Wagrain, der skal være jeres næste skiferiedestination.

Derfor bør I tage på skiferie i Wagrain

Wagrain er et skiferieområde i Østrig, der har utroligt meget at byde på både for børn og voksne. Her kan blandt andet nævnes:

- 350 km piste
- 100 lifte
- Fun-park
- Mulighed for off-piste
- Attraktivt for både alpinski, snowboard og langren
- Charmerende by
- Mulighed for shopping
- Gode spisesteder
- Badeland

Efter en god dag på de mange kilometer piste, som Wagrain har at byde på, kan I hygge jer i byen på en af de mange forskellige restauranter, der er. Her er der mad for enhver smag, så uanset om I er til italiensk mad, en stor steak, eller om I hellere vil kaste jer ud i traditionel østrigsk mad, så er der mulighed for det.

Skal I på skiferie med børn, så kan I også tage en tur forbi en af Wagrains helt store attraktioner, nemlig deres vandland Wasserwelt. Det vil børnene helt sikkert elske. Her er der både rutsjebaner til de legelystne, og ellers kan man også prøve at svømme udendørs i den opvarmede pool, mens man kigger på de flotte sneklædte bjerge i baggrunden.

For mange danskeres vedkommende er afterski en uvurderlig del af selve skiferien. Nogle vælger kun at tage på skiferie på grund af afterski, og det er der selvfølgelig også rigtig gode muligheder for i Wagrain.

At tage på skiferie behøver ikke at være dyrt

Skiferier har et ry for at være dyre, og sådan er det også i nogle tilfælde, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Det kommer an på, hvor mange dage I skal være af sted, hvordan I kommer til og fra skisportsområdet, og hvordan I vælger at bo, når I er dernede. Derudover afhænger priserne også i høj grad af, om I spiser på hotellet, eller om I bor i lejlighed og vælger selv at lave mad, eller om I foretrækker at spise på restaurant hver dag.

Det er især priserne på restauranterne oppe på pisterne, der er kendt for at være høje, så smør nogle sandwiches og tag dem med, hvis I ønsker at spare.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon