Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide - Vælg de rigtige tennissko

Ligesom det bestemt ikke er ligegyldigt, hvilken fodboldstøvle du bruger, når du skal spille fodbold, eller hvilken sko du vælger til håndboldbanen, gælder det også, når du skal vælge en tennissko.

At spille tennis er en krævende motionsform, som stiller store krav til din krop. Du skal både anvende rå muskelkraft, men også være i stand til at balancere fornuftigt og hurtigt ændre kropspositur. Derfor gør du klogt i at vælge en tennissko, som modsvarer de behov, du har.

Hvor ofte spiller du tennis?
Én af de ting, som du skal tænke over, inden du køber en tennissko, er den frekvens, som du spiller med. Hvis du kun er på banen en enkelt gang om ugen, behøver du naturligvis ikke et par sko, der er beregnet til den professionelle spiller. Dertil er der også forskel på, om du spiller på græs, grus eller måske indenfor i en hal. Husk nemlig på, at du glider mere, når du eksempelvis spiller på grus, og her bør du se efter et par tennissko med en sål, der netop er beregnet til det formål.
Det vil altså sige, at du allerførst skal finde ud af, hvor meget du spiller og på hvilket underlag. Du kan i øvrigt også godt bruge en tennissko med grussål, hvis du spiller på græs, mens du bør vælge en anden model, når tennisketsjeren skal svinges indendørs.

Skal du vælge den lette model?
Det er meget populært med de fine, lette modeller, når det kommer til både tennissko og andet fodtøj, som skal bruges til sport. Men det er ikke altid, at det er den mest optimale løsning. Igen skal du nemlig huske på, at tennisspillet kræver, at du ofte ændrer kurs meget hurtigt. Og der er næsten ikke noget, som er værre end at træde forkert og vrikke om.
Derfor giver det god mening, at du finder et par tennissko, som er relativt robuste og giver din hæl en god støtte. På den måde bliver det meget lettere at foretage et retningsskift uden risiko for hævede ankler og dertilhørende pause fra sporten.

Fra fitnesscentret til centre court
Måske har du været vant til at besøge et fitnesscenter, hvor det ikke spiller den helt store rolle, om du bruger den ene eller anden sko. I hvert fald ikke hvis du blot kommer der for at få lidt motion og løfte et par vægte. Men lad os sige, at du nu gerne vil prøve at spille tennis. Så kan du faktisk godt til en start bruge en ganske almindelig sko med en sål af rågummi. Du skal bare være opmærksom på, at skoen meget hurtigt bliver slidt.
Der er nemlig stor forskel på at løbe rundt på grus og så gå stille og roligt rundt i et fitnesscenter, hvor gulvene er rene og pæne. Du vil også hurtigt finde ud af, at den gængse fitnesssko ikke har synderligt meget dæmpning i sålen. Det kan hurtigt komme til at gå ud over dine knæ. Derfor bør du ikke i længere perioder anvende den slags sko til tennis, men i stedet finde sko, der netop passer til formålet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Tennisshoppen-annonce