Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har du mus?

Mus ser søde ud, men de hører ikke til indenfor i dit hus. Alle, der har haft problemer med mus, ved at det er rigtig ulækkert at finde ekskrementer og musereder rundt omkring.

Mus kan ødelægge dit tøj, så de har redemateriale. De tisser og laver muselort på dine fødevare, hvilket kan medføre en smittefare for din familie. Mus gnaver i ledninger og kan ødelægge dit elektronisk i hjemmet. Det er altså et stort problem, hvis du har fået mus indenfor døren.

Når det er vinter stiger problemerne med mus. Der er mindre føde til musene udenfor om vinteren, og de er kolde i frostgraderne. Derfor leder musene efter nyt mad og et varmt hjem. Det er desværre tit inde i dit hus. På (sponseret link) Skadedyrsexperten.dk finder du et stort udvalg af forskellige produkter inden for skadedyrsbekæmpelse herunder til mus. Læs med her og bliv klogere på, hvilke metoder du kan tage i brug, for at få bugt med mus i huset.

Fælder

Hvis du har mus, så skal du have dem fanget. Der er mange forskellige måder, man kan fange mus. Nogle fælder fanger musene uden at slå dem ihjel. Der kan være forskellige grunde til, at du ikke ønsker at slå musene ihjel. Hvis du fanger dem levende, skal du køre dem langt væk fra dit hus, før du sætter dem ud igen, ellers finder de tilbage igen.

Nogle fælder slår musen ihjel ved at give dem et hårdt slag over nakken. Det er de meget klassiske musefælder, du kender fra tegnefilm. Der er sket meget på markedet for musefælder siden Tom & Jerry, så sæt dig ind i dine muligheder.

Elektronik og wifi

Moderne musefælder er elektroniske og intelligente. Den klassiske musefælde har det problem, at den ikke altid slår musen ihjel med det samme, eller at musen kommer til at sidde fast og lide i fælden. I det værste tilfælde dør musen af sult, mens den er i smerte.

Derfor er der blevet udviklet nye musefælder, der slår musene ihjel på en mere human måde. Der er musefælder, der er elektriske. De slår musen ihjel med et stærkt elektrisk stød. En lampe på siden af fælden vil registrere hvornår, der er en mus i fælden.

Der er endda musefælder, der er opkoblet med wifi. Via en app på din telefon, kan du følge aktiviteten i musefælden. Så kan du tømme fælden lige så snart, der er gået en mus derind. Hvis musene ligger døde i lang tid i fælden, kan det blive meget ulækkert at tømme den.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon