Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hotelferie i København

Nyd din næste ferie på (sponseret link) hotel i København. København emmer af danmarkshistorie og er indbegrebet af spændende arkitektur, som både tæller historiske slotte og moderne mesterværker, der er designet af verdens største, danske arkitekter. København er internationalt kendt som en gastronomisk destination, og hvor det gode liv leves ved vandet, i de små, hyggelige gader og i de ret forskellige kvarterer, der binder byen sammen og danner helhed.

Også i forhold til hoteller er København en international metropol. Her er noget for enhver, uanset om du foretrækker luksus, budgetvenligt eller har andre præferencer. Københavns udvalg af hoteller spænder enormt bredt i både stil, atmosfære og prisleje. Størstedelen har adresse i centrum og på Vesterbro, men du kan også finde hyggelige hoteller i andre bydele, hvis du ønsker det. Hop på cyklen eller i den nye metroring, og du vil altid være tæt på shopping, kulinariske oplevelser og nogle af Danmarks mest ikoniske kunst- og kulturinstitutioner på ingen tid.

Oplev Refshaleøen

Refshaleøen er et gammelt industriområde, der i dag bobler af kreativitet og stærke iværksætterkræfter, kunst, mad og festivaler – en verden fra ”det gamle København”, men kun 15 minutter på cykel.

- Besøg restauranten, Noma. Noma er blevet kåret som verdens bedste restaurant hele fire gange. Køkkenet deler året ind i tre sæsoner, hvor menuen skifter for at matche sæsonens aktuelle råvarer. Få en smagsoplevelse du aldrig glemmer hos Noma. Her bliver du budt på mad ud over det sædvanlige.

- Tag en tur forbi Copenhagen Contemporary, som er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. En oplevelse som du ikke vil være foruden.

- Blocs & Walls - Københavns Klatrecenter er nordens største klatrefacilitet. Alle faciliteter er nye og lækre, som blandt andet omklædning/baderum, cafèmiljø, konferencelokaler m.m. Så trænger du til at være aktiv? - er dette et perfekt sted at besøge.

Det bedste fra Nørrebro

Nørrebro er en spraglet bydel, hvor der altid er gang i den. Her er der plads til fest og afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nørrebro, og de mange caféer, restauranter og barer forsøder livet i denne bydel.

- Nørrebro bibliotek. Med en fantastisk beliggenhed i et gammelt sporvognsdepot finder du det flotteste, offentlige bibliotek. Det gamle sporvognsdepot er blevet renoveret fra top til tå uden at gå på kompromis med den originale sporvogns-charme. Her er der både plads til børn, voksne og store læseheste.

- Dronning Louises Bro. Indre by og Nørrebro bliver forbundet af denne bro, som dagligt befærdes af cyklister og fodgængere i massevis. Broen er også blevet et populært samlingssted, hvor de fire bænke på broen hyppigt bliver taget i brug.

Det bedste af Amager

Øen Amager er sin helt egen med en unik charme, hvor folk færdes til uafhængig af sæson.

- Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad midt i København, der tiltrækker børnefamilier, motionssvømmere og strandløver fra hele byen. På varme dage bader københavnerne her med fri udsigt til byens tårne og livet i havnen. Hop i og bliv en del af et svømmelandskab ud over det sædvanlige.

- Den Blå Planet. Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på hammerhajer og rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Danmarks Akvarium har vand på alle sider og giver dig en fornemmelse af at være under havets overflade. Få et ferieminde du aldrig glemmer og mere viden om de fantastiske dyrearter under vandet

Oplev Vesterbro

Vesterbro er måske blevet den mest populære bydel, hvor der dagligt tilføjes oplevelser i spandevis til rygsækken.

- Kødbyen er i dag en kreativ kerne, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne. Området har huset kødindustrien i mange årtier.

- Restauranter. Vesterbro har madoplevelser for alle, uanset hvad dit budget er, tid på dagen og præferencer. Særligt på Istedgade og i området omkring Kødbyen er koncentration af lækre restauranter markant.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon