Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad er den gode gave til den lille nye familie?

Familieforøgelsen har måske meldt sig hos nære venner eller familie, og det betyder, at du skal til at opfinde den dybe tallerken.

For hvad giver man egentlig sådan en lille ny familie? Legetøj skal de nok få en masse af, og det samme gælder babytøj og så videre.
Hvis du gerne vil give den perfekte gave, altså den gave, der bliver ved med at give, så læs med her. Vi giver dig nemlig en række gode idéer til lynhurtigt at få dig i kridthuset - og som vil blive guld værd for den lille familie både nu som senere.

Barnets bog
Ja, denne er jo en rigtig klassiker. Og det er der en rigtig god grund til. Det er nemlig gaven, der bliver ved med at give. De nybagte forældre vil nyde at udfylde siderne i (sponseret link) barnets første bog med sjove, skønne og uheldige oplevelser - og når barnet vokser op, kan det få et helt unikt indblik i sin opvækst og barndom.
I dag fås barnets bog i alle mulige og umulige designs, så du kan let finde en moderne og flot udgave, der passer perfekt til den nye familie.

H.C. Andersens samlede eventyr og historier
Vi bliver i bøgernes verden med den næste på listen, for det er nemlig endnu en klassiker: H.C. Andersens eventyr. Der går selvfølgelig nogle år, før poden selv kan læse dem, men til gengæld kan den lille familie få timer til at gå med at læse eventyr sammen under dynen. Og husker du noget bedre end oplæsning af eventyr som barn? H.C. Andersen er dansk kulturskat, og derfor vil det være en bog, som kan følge en resten af livet.
I det hele taget er bøger en rigtig god gave både at få og give. Af andre ideer til klassiske bøger til børn er De små synger eller Elefantens vuggevise og andre godnatsange, der er helt perfekt, når de voksne skal synge godnatsange.

Den kreative = dig selv!
Hvis du gerne vil undgå at give de samme gaver, som alle de andre, foreslår vi, at du tænker ud af boksen. En af de bedste gaver, som du kan give en nybagt familie, er nemlig hjælp. Lav et gavekort eller et klippekort, som giver adgang til alt fra huslige pligter til børnepasning. Så kan du komme forbi og svinge støvsugeren, når de to forældre er gået ud på sofaen efter (sikkert adskillige) søvnløse nætter, eller gå en tur med barnevognen, når der er brug for ro.

Noget, du selv har lavet
Den personlige gave er den hjemmelavede gave. Men det er nok trods alt bedst til dig, der har en kreativ evne. Du kan eksempelvis sy et kludetæppe til din lille ny, hækle en af de populære sprutter, sy en babynest, en bamse eller noget helt andet. Når barnet vokser op, vil den der hjemmelavede sag fra dig helt sikkert betyde mere end bamsen fra Bilka. Og hvem ved: Måske du har lavet et nyt arvestykke.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • prikogstreg-ann