cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvad er den gode gave til den lille nye familie?

Familieforøgelsen har måske meldt sig hos nære venner eller familie, og det betyder, at du skal til at opfinde den dybe tallerken.
04. juli 2019 kl. 13:52 Af Prikogstreg.dk

Annonce

For hvad giver man egentlig sådan en lille ny familie? Legetøj skal de nok få en masse af, og det samme gælder babytøj og så videre.
Hvis du gerne vil give den perfekte gave, altså den gave, der bliver ved med at give, så læs med her. Vi giver dig nemlig en række gode idéer til lynhurtigt at få dig i kridthuset - og som vil blive guld værd for den lille familie både nu som senere.

Barnets bog
Ja, denne er jo en rigtig klassiker. Og det er der en rigtig god grund til. Det er nemlig gaven, der bliver ved med at give. De nybagte forældre vil nyde at udfylde siderne i (sponseret link) barnets første bog med sjove, skønne og uheldige oplevelser - og når barnet vokser op, kan det få et helt unikt indblik i sin opvækst og barndom.
I dag fås barnets bog i alle mulige og umulige designs, så du kan let finde en moderne og flot udgave, der passer perfekt til den nye familie.

H.C. Andersens samlede eventyr og historier
Vi bliver i bøgernes verden med den næste på listen, for det er nemlig endnu en klassiker: H.C. Andersens eventyr. Der går selvfølgelig nogle år, før poden selv kan læse dem, men til gengæld kan den lille familie få timer til at gå med at læse eventyr sammen under dynen. Og husker du noget bedre end oplæsning af eventyr som barn? H.C. Andersen er dansk kulturskat, og derfor vil det være en bog, som kan følge en resten af livet.
I det hele taget er bøger en rigtig god gave både at få og give. Af andre ideer til klassiske bøger til børn er De små synger eller Elefantens vuggevise og andre godnatsange, der er helt perfekt, når de voksne skal synge godnatsange.

Den kreative = dig selv!
Hvis du gerne vil undgå at give de samme gaver, som alle de andre, foreslår vi, at du tænker ud af boksen. En af de bedste gaver, som du kan give en nybagt familie, er nemlig hjælp. Lav et gavekort eller et klippekort, som giver adgang til alt fra huslige pligter til børnepasning. Så kan du komme forbi og svinge støvsugeren, når de to forældre er gået ud på sofaen efter (sikkert adskillige) søvnløse nætter, eller gå en tur med barnevognen, når der er brug for ro.

Noget, du selv har lavet
Den personlige gave er den hjemmelavede gave. Men det er nok trods alt bedst til dig, der har en kreativ evne. Du kan eksempelvis sy et kludetæppe til din lille ny, hækle en af de populære sprutter, sy en babynest, en bamse eller noget helt andet. Når barnet vokser op, vil den der hjemmelavede sag fra dig helt sikkert betyde mere end bamsen fra Bilka. Og hvem ved: Måske du har lavet et nyt arvestykke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce