Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad gør Emma til den bedste madras i Danmark?

Hos Emma - The Sleep Company finder du madrasser i topkvalitet, der er skabt ud fra en mission om at levere en bedre søvnoplevelse for alle, over hele kloden. Emma Madras giver optimal rygsøjlejustering gennem sin patenterede teknologi, samt den komfort og støtte, du har brug for til en bedre nats søvn. For Emma betyder en bekymringsløs søvn, at når du bestiller din madras leveres den direkte hjem til dig. Det spiller ingen rolle om det er en madras, topmadras eller pude. De vil give dig de bedste forudsætninger for en uforglemmelig søvn.

Emma madras 180x200

Emma (sponseret link) madras 180x200 er en madras, fremstillet som en eksklusiv og prisvenlig skummadras, der passer til alle kropstyper og senge. Madrassen er udnævnt som den mest prisbelønnet madras i Europa, og har vundet ‘bedst i test’ hele ti gange. Emma er altså kåret som værende Danmarks bedste madras ifølge Testfakta. Madrassen fik den højeste score nogensinde i kategorien ‘rammeløse skummadrasser’. Dette er meget imponerende, i betragtning af at Emma-madrassen passer til alle kropstyper

Grunden til kåringen skyldes i høj grad den fremragende kvalitet af deres produkter samt deres ekspertise i at skalere en populær forretningsmodel internationalt. Dette viser, at deres madras virkelig passer til alle kropstyper. De forstår også, at din krop har brug for 4-6 uger til at vænne sig til en ny madras, og derfor får du også 100 nætters prøveperiode til at forelske sig i din Emma madras.
Helt generelt er madrassen fremstillet i et stilfuldt design, der giver optimal rygsøjlejustering gennem sin patenterede teknologi. Denne teknologi sikrer dig den bedste søvnoplevelse med optimal komfort og støtte hele natten.

Sov som en vinder

Der findes flere grunde til at Emma madrassen er en prisbelønnet madras, der garanterer god søvnkomfort. Her kan du læse mere om hvorfor Emma leverer den bedste og mest bekymringsløse søvnoplevelse - og ligeledes blive bekræftet i hvad der gør Emma madrassen så unik, at den har formået at vinde ti priser.

Emma Madrassen er fremstillet i et stilfuldt design i materiale der er holdbart og som hjælper med at holde madrassen på plads. Den er ligeledes fremstillet i et specielt elastisk betræk, designet til at regulere fugtigheden og absorberer alle madrassens bevægelser. Ydermere er madrassens skum fremstilles i Airgocell®, hvilket sikrer optimal komfort gennem dets punktelasticitet, der gør madrassen mere komfortabel at ligge på. Materialet, som madrassen er fremstillet i, har luftporer der gør at den er både åndbar og forbliver afkølet natten lang. I midten af madrassen findes et lag af viskoelastisk skum, der tilfører optimal fordeling af trykket i madrassen og tilpasser sig kroppens form.

Skummet gør madrassen utrolig behagelig at sove på, da materialet er blødt og giver dig støtte, hvor du sover. Madrassen og skummet er fremstillet som HRX-skum, designet til at give støtte og trykaflastning samt tilpasset alle sovende stillinger og giver den støtte, som din ryg har brug. Den fremstilles i en mørkegrå betrækside, der garanterer optimal luftcirkulation.

Emma er altså kåret som værende Danmarks bedste madras ifølge Testfakta, med den højeste score nogensinde i kategorien ‘rammeløse skummadrasser’. Dette er meget imponerende, i betragtning af at Emma-madrassen passer til alle kropstyper, men alligevel formår at imødekomme høj kvalitet og komfort, der passer til alle. Prøv den risikofrit i 100 nætter med gratis hjemmelevering og returnering.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon