cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvorfor bør du overveje en opslagstavle på kontoret?

Det lyder måske overflødigt at have en opslagstavle på kontoret, men det er det faktisk ikke. En opslagstavle er kontorets fysiske samlingspunkt, hvor der kan deles informationer, inspirationer samt fælles minder. Opslagstavlen er faktisk en rigtig konstruktiv måde at få et budskab ud til alle ansatte – og på en langt mere personlig måde end en kedelig gruppe e-mail. En opslagstavle er med andre ord noget, der styrker fællesskabet på kontoret.
24. juli 2019 kl. 14:45 Af Skiltex

Annonce

Tag farverne i brug
Det er ikke altid nok blot at viderebringe informationer til kontorets ansatte på opslagstavlen. Hvad med at farvekode de forskellige oplysninger, så de træder langt klarere frem for alle. Man skulle jo nødigt hænge noget op, for at det blot overses; og dette gælder især, hvis det drejer sig om noget vigtigt, såsom tidsfrister eller projekter med høj prioritet. Det kunne for eksempel være en god idé at inddele opslagene i farver alt efter deres presserende natur. For de virkeligt vigtige opgaver vil det som regel være smart at bruge en stærk rød farve, hvorimod f.eks. møder eller ændringer i et projekt kan følge en mere afdæmpet farveskala. Dette er noget, der fanger folks opmærksomhed, og forbedrer muligheden for, at intet overses i farten. Man kan eventuelt også anvende mere end en (sponseret link) opslagstavle, hvor hver opslagstavle har en unik farve, der betyder noget helt specifikt.

Gør opslagstavlen personlig
Giv kontorets opslagstavle et personligt flair ved at hænge billeder op. Det skal selvfølgelig ikke bare være billeder af hvad som helst; vælg i stedet at highlighte vigtige begivenheder, præstationer, fremskridt eller endda julefrokosten på kontoret. Dette vil få de ansatte til at føle sig som del af noget, der er større end dem selv; og det er noget, der virkelig styrker holdånden på kontoret.

Hvilke begivenheder er gode at komme på opslagsstavlen?
Da man jo kun har begrænset plads til at meddele kontorets ansatte på, skal man jo ikke bare hænge alle begivenheder op på opslagstavlen. Nogle af de typiske ting, der vil passe rigtigt godt på opslagstavlen kunne være:

- Kommende kurser man kan tilmelde sig.
- Yderligere uddannelse som kan være enten obligatoriske eller frivillige.
- Sociale begivenheder såsom julefrokoster, sommerfester eller udflugter.
- Interne jobopslag, såsom muligheder for forfremmelser.
- Kommende møder.

Tilbagemeldinger
En opslagstavle er også fantastisk til at give de ansatte tilbagemeldinger i forbindelse med fælles projekter. Dette vil åbne banen for at medarbejderne kan diskutere diverse problemstillinger med et givent projekt. Sidst, men ikke mindst, kunne det også være en god idé at hænge tilbagemeldinger fra kunder op på opslagstavle., idet dette vil kunne give stof til eftertanke hos de ansatte; og det er uanset om det drejer sig om ris eller ros. Det er jo netop en af de bedste måder at blive gjort opmærksom på det, man har gjort forkert, såvel som det man selvfølgelig har gjort rigtigt godt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce