Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvorfor bør du overveje en opslagstavle på kontoret?

Det lyder måske overflødigt at have en opslagstavle på kontoret, men det er det faktisk ikke. En opslagstavle er kontorets fysiske samlingspunkt, hvor der kan deles informationer, inspirationer samt fælles minder. Opslagstavlen er faktisk en rigtig konstruktiv måde at få et budskab ud til alle ansatte – og på en langt mere personlig måde end en kedelig gruppe e-mail. En opslagstavle er med andre ord noget, der styrker fællesskabet på kontoret.

Tag farverne i brug
Det er ikke altid nok blot at viderebringe informationer til kontorets ansatte på opslagstavlen. Hvad med at farvekode de forskellige oplysninger, så de træder langt klarere frem for alle. Man skulle jo nødigt hænge noget op, for at det blot overses; og dette gælder især, hvis det drejer sig om noget vigtigt, såsom tidsfrister eller projekter med høj prioritet. Det kunne for eksempel være en god idé at inddele opslagene i farver alt efter deres presserende natur. For de virkeligt vigtige opgaver vil det som regel være smart at bruge en stærk rød farve, hvorimod f.eks. møder eller ændringer i et projekt kan følge en mere afdæmpet farveskala. Dette er noget, der fanger folks opmærksomhed, og forbedrer muligheden for, at intet overses i farten. Man kan eventuelt også anvende mere end en (sponseret link) opslagstavle, hvor hver opslagstavle har en unik farve, der betyder noget helt specifikt.

Gør opslagstavlen personlig
Giv kontorets opslagstavle et personligt flair ved at hænge billeder op. Det skal selvfølgelig ikke bare være billeder af hvad som helst; vælg i stedet at highlighte vigtige begivenheder, præstationer, fremskridt eller endda julefrokosten på kontoret. Dette vil få de ansatte til at føle sig som del af noget, der er større end dem selv; og det er noget, der virkelig styrker holdånden på kontoret.

Hvilke begivenheder er gode at komme på opslagsstavlen?
Da man jo kun har begrænset plads til at meddele kontorets ansatte på, skal man jo ikke bare hænge alle begivenheder op på opslagstavlen. Nogle af de typiske ting, der vil passe rigtigt godt på opslagstavlen kunne være:

- Kommende kurser man kan tilmelde sig.
- Yderligere uddannelse som kan være enten obligatoriske eller frivillige.
- Sociale begivenheder såsom julefrokoster, sommerfester eller udflugter.
- Interne jobopslag, såsom muligheder for forfremmelser.
- Kommende møder.

Tilbagemeldinger
En opslagstavle er også fantastisk til at give de ansatte tilbagemeldinger i forbindelse med fælles projekter. Dette vil åbne banen for at medarbejderne kan diskutere diverse problemstillinger med et givent projekt. Sidst, men ikke mindst, kunne det også være en god idé at hænge tilbagemeldinger fra kunder op på opslagstavle., idet dette vil kunne give stof til eftertanke hos de ansatte; og det er uanset om det drejer sig om ris eller ros. Det er jo netop en af de bedste måder at blive gjort opmærksom på det, man har gjort forkert, såvel som det man selvfølgelig har gjort rigtigt godt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2