cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvorfor vælge et løbebånd?

Vejret er ikke altid på din side, når du vil ud at løbe. Du bryder dig måske heller ikke om at spurte langs landeveje, hvor traktorer og heste fra den lokale rideskole jævnligt kommer dig i møde og trækker dig ud af det tankerum, du var optaget i. Evnen til at gøre løbeture til en stille og meditativ oplevelse kan på den måde stækkes voldsomt af ydre forhold – så måske skulle du få et løbebånd?
16. juli 2020 kl. 07:00 Af Fitness Shoppen

Annonce

(sponseret link) Køb et løbebånd til hjemmet og få fleksibel træning, hvor du selv har kontrollen over, hvornår du løber, og hvilke distraktioner der skal være til stede. Desuden er det lettere at stoppe løbeturen tidligt i dit eget hjem, end det er, når du ganske uforudset går kold midt i skoven og har 5 km hjem.


Display giver dig vigtig information

Løbebånd byder selvfølgelig på et par kærkomne fortrin sammenlignet med vejens asfalt, da du via displayet kan få samme info, som rendte du rundt med et løbeur. Tilbagelagt distance kan du se ved sådan ca. alle modeller løbebånd, og tiden brugt på løb er også en selvfølge. Din puls vil du ved mange modeller kunne aflæse, når du griber fat om styret. Dit kalorieforbrug kan du typisk også se.


Vælg fart og hældning efter lyst

Synes du, tanken om bare at løbe ligeud på båndet lyder for kedelig, er det selvfølgelig svært at gøre noget ved det, for evnen til at dreje til højre og venstre finder du kun, når du løber på verdens veje, stier og løbebaner. Løbebåndet har til gengæld en force ved, at du kan vælge den hastighed, som ”jorden” under dig bevæger sig med. Jog med små 7-8 km/t eller løb med 12+ km/t alt efter kondi og lyst. Gør turen ekstra hård ved skrue op for båndets hældning, hvis du vil føle lidt sund modstand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce