Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvorfor vælge et løbebånd?

Vejret er ikke altid på din side, når du vil ud at løbe. Du bryder dig måske heller ikke om at spurte langs landeveje, hvor traktorer og heste fra den lokale rideskole jævnligt kommer dig i møde og trækker dig ud af det tankerum, du var optaget i. Evnen til at gøre løbeture til en stille og meditativ oplevelse kan på den måde stækkes voldsomt af ydre forhold – så måske skulle du få et løbebånd?

(sponseret link) Køb et løbebånd til hjemmet og få fleksibel træning, hvor du selv har kontrollen over, hvornår du løber, og hvilke distraktioner der skal være til stede. Desuden er det lettere at stoppe løbeturen tidligt i dit eget hjem, end det er, når du ganske uforudset går kold midt i skoven og har 5 km hjem.

Display giver dig vigtig information

Løbebånd byder selvfølgelig på et par kærkomne fortrin sammenlignet med vejens asfalt, da du via displayet kan få samme info, som rendte du rundt med et løbeur. Tilbagelagt distance kan du se ved sådan ca. alle modeller løbebånd, og tiden brugt på løb er også en selvfølge. Din puls vil du ved mange modeller kunne aflæse, når du griber fat om styret. Dit kalorieforbrug kan du typisk også se.

Vælg fart og hældning efter lyst

Synes du, tanken om bare at løbe ligeud på båndet lyder for kedelig, er det selvfølgelig svært at gøre noget ved det, for evnen til at dreje til højre og venstre finder du kun, når du løber på verdens veje, stier og løbebaner. Løbebåndet har til gengæld en force ved, at du kan vælge den hastighed, som ”jorden” under dig bevæger sig med. Jog med små 7-8 km/t eller løb med 12+ km/t alt efter kondi og lyst. Gør turen ekstra hård ved skrue op for båndets hældning, hvis du vil føle lidt sund modstand.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon