Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvornår har man et alkoholmisbrug?

Et alkoholmisbrug kan hurtigt eskalere og lige så hurtigt, som det kan eskalere, lige så svært kan det være at erkende dit alkoholmisbrug.

Ofte er overvejelserne ledsaget af tanker som: ”der er mange, der har et større misbrug end mig”, ”det er da slet ikke så slemt” eller ”jeg begynder at skære ned fra i morgen”. Og netop de tanker gør, at misbrugeren ofte er den sidste, der erkender, at der rent faktisk er et misbrug.

Selvom det er lettere sagt end gjort, bør du altså lytte til dine omgivelser – hvad end det er en professionel eller dine pårørende, der er bekymrede. Det er naturligt at være benægtende, når emnet bliver bragt på banen, men husk, at det aldrig er en svaghed, men en styrke, at erkende.

Kan du svare ja til flere af disse, kan det være tegn på misbrug ifølge WHO:

- Vedkommende har vedvarende psykisk trang til alkohol.
- Vedkommende taber ofte kontrollen over sit alkoholforbrug.
- Vedkommende fortsætter med t drikke efter erkendelse om skadeligt brug.
- Vedkommende er socialt fraværende.
- Vedkommende skjuler sit drikkeri.
- Vedkommende kan drikke meget store mængder alkohol.

Måske begynder du at nikke genkendende til flere af disse punkter, og så er det altså tid til at komme i behandling. Tag kontakt til din læge, sundhedsforsikring eller et privat behandlingscenter, som helt sikkert står klar til at hjælpe dig. Et (sponseret link) alkoholmisbrug skal kureres, inden det bliver til en alkoholafhængighed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon