cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kend dine behov når du vælger mobilabonnement

Når du skal vælge det bedste mobilabonnement til dine behov, er det vigtigt, at du først får en forståelse for dit eget forbrug.
09. oktober 2019 kl. 09:11 Af Duka.dk

Annonce

Et stort antal danske mobilkunder, har ikke styr på, hvor meget data de bruger, eller hvor meget de snakker i telefon. På den måde passer mobilabonnementet ikke altid til det reelle behov. Det kan blive en dyr fornøjelse, og mange har derfor ikke det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Når du får styr på dit eget mobilforbrug, kan du højest sandsynligt spare penge på din mobilregning.

Hvad er mit forbrug?
De fleste mobilselskaber har selvbetjeningssider, hvor du altid har mulighed for at følge med i dit forbrug. Det anbefales, at du undersøger dit forbrugsmønster inden du vælger mobilabonnement, så dit mobilabonnement matcher dine behov.

Det skal du holde øje med:

- Hvor meget du taler i telefon hver måned.
- Hvor meget data du bruger hver måned.
- Hvor mange sms/mms’er du sender hver måned.

Hvad har jeg behov for?
Når du kender dit forbrug, kan du bedre finde ud af, hvad du faktisk har behov for. Det er nemt at blive lokket til at vælge et mobilabonnement med store mængder fri data, men hvis du aldrig streamer og kun bruger din telefon til opkald og SMS’er, så kan du hurtigt betale for et behov, der ikke eksisterer.

Hvis du derimod bruger mere data end tale, så er det fordelagtigt at finde et mobilabonnement med fri data. På den måde slipper du for at bekymre dig, hvis du ser film på ferien.
Selvom mobilindhold er en individuel størrelse, vil vi hævde, at nogle parametre er ens for alle mobilkunder – uden at de er opfyldt, vil du simpelthen ikke være tilfreds. Vi har samlet nogle af de punkter, der er gode at have for øje, når du skal vælge mobilabonnement:

Dækning er for de fleste helt afgørende. Uden god dækning har du ikke mulighed for at bruge dit mobilabonnement optimalt, og det kan potentielt skabe store problemer. Det er derfor en god idé altid at tjekke dækningen hos det mobilselskab, hvor du gerne vil have dit abonnement, så du er sikker på, at de dækker på din adresse.

Udlandstelefoni er efter den nye EU-lovgivning helt eller delvist inkluderet i de fleste abonnementer. Der er dog abonnementer, hvor du fraskriver dig udlandstelefoni, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på inden du køber et mobilabonnement. Det er altid mest fordelagtigt at have fri data samt fri tale i udlandet, så du har mulighed for at bruge din telefon i et større område.

At finde det (sponseret link) bedste mobilabonnement i en jungle af mobilselskaber og abonnementer kan godt være en udfordring. Men har du dit forbrug og dine mobilbehov i mente, når du skal navigere i mobiljunglen, så er du bedre klædt på til at finde det billigste mobilabonnement.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce