cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Køb noget nemt og billigt restitutions udstyr til dig der træner meget

Er du typen der har en aktiv hverdag og træner meget? Så er det en god ide at læse med her.
27. august 2019 kl. 12:55 Af Csl.dk/foam-roller

Annonce

Træner man meget i løbet af ugen, mens men går på arbejde og samtidig også klare dagligdagens opgaver, kan det godt ende ud i ømme muskler. Ømme muskler kommer af, at man ikke får hvilet sin krop nok og dermed får musklerne ikke nok ro. Det er ikke rart at gå med ømme muskler. Det gør ondt og mange bliver automatisk mere træt af det og man får ofte ikke det ud af dagen man gerne ville. Det er vigtigt at holde sig i gang og prioritere ens krop, derfor kan du her læse om en metode som hjælper på ømme muskler, så du ville kunne bibeholde dine hverdagsrutiner

Hvor meget skal man træne, for at det er nødvendigt med restitutionsudstyr?
Der er ikke en direkte definition på hvor meget man skal træne, for at skulle benytte sig af restitutionsudstyr. Dog jo mere man træner, jo større er chancen for ømme muskler og en træt krop. Man kommer hurtigt til at kunne mærke på ens krop, hvorvidt den har brug for mere hvile og rolig behandling.
Det handler derfor om at mærke efter selv og vurdere hvad ens krop har brug for. Der er heldigvis mange muligheder for at kunne hjælpe sin krop med en bedre restitution, hvis det er det man har brug for. Læs videre her og hør om hvad foam ruller er og hvad de kan gøre din krop.

Hvilket udstyr kan man bruge?
Foam ruller er helt klar det mest anbefalingsværdige, hvis ens krop har brug for noget ekstra restitution. Har man problemer med musklerne, grundet at man træner meget, kan disse ruller være den nemme og samtidig den billige løsning til at hjælpe.
Disse ruller bruges til at massere triggers point, som f.eks er knuder rundt i kroppen af ømhed. Rullen kan løsne op og på den måde påvirker det til en mindre restitutionstid. Man kan få forskellige former for disse ruller og du kan læse om de forskellige på cls.dk. De fås også i forskellige størrelser, tykkelser og hårdhed. Disse ruller kan også bruges til forebyggelse af skade, genoptræning og komme i dybden af muskelvævet.
Rullerne har godt at noget rengøring engang i mellem, da de kan blive uhygiejnisk med sved og den bare hud. Nogen ruller er nemmere end andre at få rengjort, kommer helt an på hvilket materiale man har købt sin i. Du kan læse meget mere om (sponseret link) foam ruller lige her. Find den der passer til dig og dit behov til en rigtig god pris.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce