cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kom forrest i jobkøen på Lolland-Falster

Selvom samfundsøkonomien i disse år er sund og rask, kan det være vanskeligt at finde et arbejde, der matcher lige netop dine kompetencer, og der kan være mange om buddet. Vil du gerne forrest i jobkøen hos virksomhederne på Lolland-Falster, har vi i denne artikel samlet en række råd, som forhåbentligt kan gøre, at du skiller dig (positivt) ud og lander dig dit drømmejob. God fornøjelse og held og lykke!
27. juni 2019 kl. 13:13 Af Hald&Lie A/S

Annonce

Kompetencegivende kurser giver dig en fordel
Uddannelse? Tjek. Erfaring? Tjek. Hårdtarbejdende? Tjek. Nogle gange kan det virke som om, at du er som skabt til en bestemt stilling, men en anden løber med jobbet. Vil du gerne forbedre dine odds for en positiv tilbagemelding på din jobansøgning, kan du med fordel overveje et eller flere kompetencegivende kurser – fx inden for ledelse eller administration, hvis du har ambitioner om mere end et 8-16-job.

Med et (sponseret link) lederkursus får du ikke bare en række konkrete værktøjer, du kan arbejde med og anvende i din hverdag. Du planter også et frø hos din potentielle arbejdsgiver om, at du har ledelsesmæssige kompetencer, hvilket er en dør på klem ift. forfremmelse og mere ansvar. Med kompetencegivende kurser i bagagen og på CV’et viser du, at du lige er en anelse mere målrettet og ambitiøs end den gennemsnitlige ansøger, og det er noget, arbejdsgivere sætte pris på.

Vær konkret og tag udgangspunkt i den enkelte virksomhed
”Vi søger en salgsansvarlig med fokus på relationer” eller ”Er du et digitalt geni, der mestrer hjemmesider og online markedsføring?”. Begge formuleringer er eksempler på en virksomheds potentielle ønsker til en ny medarbejder. Når du skal søge en stilling, kan du gøre som alle andre og sende dit CV, en motiveret ansøgning og eventuelle bilag. Du kan også tage et brudstykke fra stillingsopslaget og helt konkret vise, hvordan du vil løse virksomhedens udfordring.

Skal der stables en ny salgsorganisation på benene, eller skal den oldgamle hjemmeside opdateres med et webshopmodul? Giv dem en indsigt i, hvordan du vil løse deres konkrete udfordring, men lad være med at afsløre hele din plan. Resten kan de høre til en jobsamtale. Det er en oplagt måde pirre en arbejdsgivers nysgerrighed og vise dem, at du har taget dig den ulejlighed at undersøge, hvordan de helt konkret kan se frem til den værdi, du kan bidrage med i stillingen. Om ikke andet er det et stærkt kort at have på hånden, der helt sikkert tæller positivt i den samlede vurdering.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce