Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kom forrest i jobkøen på Lolland-Falster

Selvom samfundsøkonomien i disse år er sund og rask, kan det være vanskeligt at finde et arbejde, der matcher lige netop dine kompetencer, og der kan være mange om buddet. Vil du gerne forrest i jobkøen hos virksomhederne på Lolland-Falster, har vi i denne artikel samlet en række råd, som forhåbentligt kan gøre, at du skiller dig (positivt) ud og lander dig dit drømmejob. God fornøjelse og held og lykke!

Kompetencegivende kurser giver dig en fordel
Uddannelse? Tjek. Erfaring? Tjek. Hårdtarbejdende? Tjek. Nogle gange kan det virke som om, at du er som skabt til en bestemt stilling, men en anden løber med jobbet. Vil du gerne forbedre dine odds for en positiv tilbagemelding på din jobansøgning, kan du med fordel overveje et eller flere kompetencegivende kurser – fx inden for ledelse eller administration, hvis du har ambitioner om mere end et 8-16-job.

Med et (sponseret link) lederkursus får du ikke bare en række konkrete værktøjer, du kan arbejde med og anvende i din hverdag. Du planter også et frø hos din potentielle arbejdsgiver om, at du har ledelsesmæssige kompetencer, hvilket er en dør på klem ift. forfremmelse og mere ansvar. Med kompetencegivende kurser i bagagen og på CV’et viser du, at du lige er en anelse mere målrettet og ambitiøs end den gennemsnitlige ansøger, og det er noget, arbejdsgivere sætte pris på.

Vær konkret og tag udgangspunkt i den enkelte virksomhed
”Vi søger en salgsansvarlig med fokus på relationer” eller ”Er du et digitalt geni, der mestrer hjemmesider og online markedsføring?”. Begge formuleringer er eksempler på en virksomheds potentielle ønsker til en ny medarbejder. Når du skal søge en stilling, kan du gøre som alle andre og sende dit CV, en motiveret ansøgning og eventuelle bilag. Du kan også tage et brudstykke fra stillingsopslaget og helt konkret vise, hvordan du vil løse virksomhedens udfordring.

Skal der stables en ny salgsorganisation på benene, eller skal den oldgamle hjemmeside opdateres med et webshopmodul? Giv dem en indsigt i, hvordan du vil løse deres konkrete udfordring, men lad være med at afsløre hele din plan. Resten kan de høre til en jobsamtale. Det er en oplagt måde pirre en arbejdsgivers nysgerrighed og vise dem, at du har taget dig den ulejlighed at undersøge, hvordan de helt konkret kan se frem til den værdi, du kan bidrage med i stillingen. Om ikke andet er det et stærkt kort at have på hånden, der helt sikkert tæller positivt i den samlede vurdering.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon