cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Komfortabelt arbejdstøj, der øger effektiviteten

Mange virksomheder benytter sig af arbejdstøj til deres medarbejdere, da det kan have en stor reklameværdi, er praktisk i forhold til sikkerhed og komfort – plus at det giver et professionelt udtryk.
20. maj 2020 kl. 16:54 Af Timetex.dk

Det er dog ikke alle virksomheder, der tænker over, at arbejdstøjet for alt i verden også skal være behageligt at have på. Forstil dig, at du skal have et par bukser på, der ikke er komfortable i 8 timer om dagen? Det er ikke just tiltalende. Arbejdstøj bør være behageligt, samtidig med at det er praktisk og passende i forhold til virksomheden.

Kvalitetstøj behøver ikke at være dyrt
Om du skal bruge arbejdstøj til et værksted, en restaurant, hjemmeplejen, laboratorier eller et andet erhverv, behøver det ikke at koste spidsen af en jetjager for at være i en god kvalitet og noget, som medarbejderne vil elske at iføre sig.
Uanset hvilken branche du ønsker nyt arbejdstøj til, er det muligt at finde (sponseret link) billigt arbejdstøj, hvor der tilmed er lagt vægt på komfort og lækre materialer, der er i en kvalitet, som kan holde til slid og daglig brug. Timetex.dk har specialiseret sig i at fremstille arbejdstøj, der har en høj standard til en billig pris.
I udvalget hos Timetex.dk finder du blandt andet tøj til servicefag, som plejesektoren, tjener- og kokkejobs. Derudover finder ud også tøj til håndværkererhverv, hvor det typisk er pålagt at man bærer sikkerhedssko og sikkerhedsveste.

Få fokus på virksomheden med et logo
Det er altid praktisk med et logo på arbejdstøjet, da det signalerer, at virksomheden er professionel – og så fungerer medarbejderen samtidig som en reklamesøjle. Af samme årsag er det vigtigt at vælge noget tøj, som ser præsentabelt og passende ud i forhold til branchen.
Det gør også, at dine kunder ikke er i tvivl om, hvem de skal henvende sig til for at få hjælp. Har du eksempelvis et håndværkerfirma, gør det ligeledes dine kunder trygge ved, at de kan se, at medarbejderne hører til firmaet. Det giver derfor god mening at få enten broderet eller trykt et logo på arbejdstøjet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce