Annoncørbetalt indhold

Annonce: Komfortabelt arbejdstøj, der øger effektiviteten

Mange virksomheder benytter sig af arbejdstøj til deres medarbejdere, da det kan have en stor reklameværdi, er praktisk i forhold til sikkerhed og komfort – plus at det giver et professionelt udtryk.

Det er dog ikke alle virksomheder, der tænker over, at arbejdstøjet for alt i verden også skal være behageligt at have på. Forstil dig, at du skal have et par bukser på, der ikke er komfortable i 8 timer om dagen? Det er ikke just tiltalende. Arbejdstøj bør være behageligt, samtidig med at det er praktisk og passende i forhold til virksomheden.

Kvalitetstøj behøver ikke at være dyrt
Om du skal bruge arbejdstøj til et værksted, en restaurant, hjemmeplejen, laboratorier eller et andet erhverv, behøver det ikke at koste spidsen af en jetjager for at være i en god kvalitet og noget, som medarbejderne vil elske at iføre sig.
Uanset hvilken branche du ønsker nyt arbejdstøj til, er det muligt at finde (sponseret link) billigt arbejdstøj, hvor der tilmed er lagt vægt på komfort og lækre materialer, der er i en kvalitet, som kan holde til slid og daglig brug. Timetex.dk har specialiseret sig i at fremstille arbejdstøj, der har en høj standard til en billig pris.
I udvalget hos Timetex.dk finder du blandt andet tøj til servicefag, som plejesektoren, tjener- og kokkejobs. Derudover finder ud også tøj til håndværkererhverv, hvor det typisk er pålagt at man bærer sikkerhedssko og sikkerhedsveste.

Få fokus på virksomheden med et logo
Det er altid praktisk med et logo på arbejdstøjet, da det signalerer, at virksomheden er professionel – og så fungerer medarbejderen samtidig som en reklamesøjle. Af samme årsag er det vigtigt at vælge noget tøj, som ser præsentabelt og passende ud i forhold til branchen.
Det gør også, at dine kunder ikke er i tvivl om, hvem de skal henvende sig til for at få hjælp. Har du eksempelvis et håndværkerfirma, gør det ligeledes dine kunder trygge ved, at de kan se, at medarbejderne hører til firmaet. Det giver derfor god mening at få enten broderet eller trykt et logo på arbejdstøjet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Timetex---maj-2020---Folketidende-annonce