Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kosmetisk akupunktur: Dit alternativ til botox og kosmetiske operationer

Døjer du med trætte øjne? Nedadgående mundvige? Eller måske noget helt andet? Har du også gået og ønsket, at du kunne få fikset lige præcis de her problemer, uden at skulle have botox eller få taget et større indgreb, såsom kosmetiske operationer? Så er kosmetisk akupunktur den rette vej for dig.

Gennem de senere år er botox og kosmetiske operationer blevet mere og mere brugte. Desværre kommer det også nogle gange med bivirkninger. Et godt alternativ til disse indgreb er derfor kosmetisk ansigtsakupunktur.

Kosmetisk ansigtsakupunktur er en nyere metode, som blandt andet hjælper med muskelafslapning og stimulering. Behandlingen er skabt på erfaring, kurser og afprøvning af forskellige metoder. Med erfaringer fra både England, USA og Kina, har man valgt de bedste metoder, og sammensat en bred uddannelse, som skaber fundamentet for kosmetisk ansigtsakupunktur.

Ved kosmetisk ansigtsakupunktur bruges der en kombination af nåle, collagenstimulering, ansigtsmassage samt kølende og varmende masker.

Hvad kan kosmetisk akupunktur hjælpe med?

Efter allerede få behandlinger af kosmetisk akupunktur vil man kunne se en synlig virkning på blandt andet:
- Løft af øjenlåg
- Misfarvninger omkring øjne
- Nedadgående mundvige
- Dobbelthager
- Rynker og linjer
- Liv i øjnene
- Glød og energi i huden

Mange rynker, linjer og furer opstår af vores ansigtsmimik gennem gentagende bevægelser og træk i ansigtet. Og da man jo gerne vil kunne udtrykke sig bedst muligt, vil man helst ikke undvære ansigtsmimikken. Mange vil dog gerne undvære de rynker, som ansigtsmimikken jo altså er med til at skabe.

Derfor vælger mange at få botox, som udglatter, fylder og strammer huden. Dog medfører det også, at mimikken forsvinder i mindre eller større grad, og at man ikke kan udtrykke sig på samme måde.
Ved kosmetisk ansigtsakupunktur ser man ikke ovenstående bivirkning. Der er forholdsvis små risici ved akupunktur, som ellers blot ses ved mikroblødninger i blodkar, som kan resultere i blå mærker. Dette sker dog sjældent, hvis du bliver behandlet hos en med den rette erfaring og uddannelse.

Hvem er kosmetisk akupunktur for?

Som udgangspunkt kan alle aldre få glæde af kosmetisk akupunktur.

Der hvor alderen kan have en betydning, er i forhold til collagenniveauet i huden og dermed hvor hurtigt man ser resultater. Eksempelvis vil en yngre kvinde med spændstig hud hurtigere kunne se resultater end en ældre kvinde. Oftest vil det handle om, at der skal flere behandlinger til eller at perioden imellem behandlingerne forkortes.

Dog afhænger behandlingsforløbet fuldstændig af den enkelte klient, og der kan sagtens være forskel på, hvor hurtigt to kvinder på samme alder, vil kunne se forskel.

Udøver du selv akupunktur?

Hvis du selv er akupunktør, kan (sponseret link) Acupunctureshop.dk anbefales som din leverandør af akupunkturnåle.

De har et stort udvalg af forskellige akupunkturnåle. Blandt andet har de mærket CAIR, som er Danmarks mest solgte akupunkturnål. I deres sortiment kan du også finde et bredt udvalg af massagebrikse og andet indretningsudstyr som du også kan bruge til din akupunkturbehandling.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon