cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kosmetisk akupunktur: Dit alternativ til botox og kosmetiske operationer

Døjer du med trætte øjne? Nedadgående mundvige? Eller måske noget helt andet? Har du også gået og ønsket, at du kunne få fikset lige præcis de her problemer, uden at skulle have botox eller få taget et større indgreb, såsom kosmetiske operationer? Så er kosmetisk akupunktur den rette vej for dig.
07. april 2021 kl. 14:16 Af Acupuncture Shop

Gennem de senere år er botox og kosmetiske operationer blevet mere og mere brugte. Desværre kommer det også nogle gange med bivirkninger. Et godt alternativ til disse indgreb er derfor kosmetisk ansigtsakupunktur.

Kosmetisk ansigtsakupunktur er en nyere metode, som blandt andet hjælper med muskelafslapning og stimulering. Behandlingen er skabt på erfaring, kurser og afprøvning af forskellige metoder. Med erfaringer fra både England, USA og Kina, har man valgt de bedste metoder, og sammensat en bred uddannelse, som skaber fundamentet for kosmetisk ansigtsakupunktur.

Ved kosmetisk ansigtsakupunktur bruges der en kombination af nåle, collagenstimulering, ansigtsmassage samt kølende og varmende masker.


Hvad kan kosmetisk akupunktur hjælpe med?

Efter allerede få behandlinger af kosmetisk akupunktur vil man kunne se en synlig virkning på blandt andet:
- Løft af øjenlåg
- Misfarvninger omkring øjne
- Nedadgående mundvige
- Dobbelthager
- Rynker og linjer
- Liv i øjnene
- Glød og energi i huden

Mange rynker, linjer og furer opstår af vores ansigtsmimik gennem gentagende bevægelser og træk i ansigtet. Og da man jo gerne vil kunne udtrykke sig bedst muligt, vil man helst ikke undvære ansigtsmimikken. Mange vil dog gerne undvære de rynker, som ansigtsmimikken jo altså er med til at skabe.

Derfor vælger mange at få botox, som udglatter, fylder og strammer huden. Dog medfører det også, at mimikken forsvinder i mindre eller større grad, og at man ikke kan udtrykke sig på samme måde.
Ved kosmetisk ansigtsakupunktur ser man ikke ovenstående bivirkning. Der er forholdsvis små risici ved akupunktur, som ellers blot ses ved mikroblødninger i blodkar, som kan resultere i blå mærker. Dette sker dog sjældent, hvis du bliver behandlet hos en med den rette erfaring og uddannelse.


Hvem er kosmetisk akupunktur for?

Som udgangspunkt kan alle aldre få glæde af kosmetisk akupunktur.

Der hvor alderen kan have en betydning, er i forhold til collagenniveauet i huden og dermed hvor hurtigt man ser resultater. Eksempelvis vil en yngre kvinde med spændstig hud hurtigere kunne se resultater end en ældre kvinde. Oftest vil det handle om, at der skal flere behandlinger til eller at perioden imellem behandlingerne forkortes.

Dog afhænger behandlingsforløbet fuldstændig af den enkelte klient, og der kan sagtens være forskel på, hvor hurtigt to kvinder på samme alder, vil kunne se forskel.


Udøver du selv akupunktur?

Hvis du selv er akupunktør, kan (sponseret link) Acupunctureshop.dk anbefales som din leverandør af akupunkturnåle.

De har et stort udvalg af forskellige akupunkturnåle. Blandt andet har de mærket CAIR, som er Danmarks mest solgte akupunkturnål. I deres sortiment kan du også finde et bredt udvalg af massagebrikse og andet indretningsudstyr som du også kan bruge til din akupunkturbehandling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce