cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kvinder mister deres hår efter fødsel

For mange kvinder kan det være rigtig frustrerende at se, at de mister deres hår efter, de har fået et barn. Der kan være mange årsager til det, og der findes også mindst lige så mange myter om det. Derfor er det vigtigt at vide, at det absolut ikke er noget som er permanent. Dog kan det stadigvæk være rigtig irriterende, hvorfor det er rart at få ens hår tilbage. Heldigvis er der en masse ting man kan gøre for at gøre det, dog handler det meget om, hvor langt man er i sin proces.

Yderligere er det vigtigt at understrege, at det primært handler om at man finder en balance. Hvor vigtigt betyder det egentlig, at man måske mister 60% af sit hår? Sålænge man stadigvæk har en god selvtillid, betyder det jo egentlig ikke alverdens selvom, man oplever hårtab efter fødsel.
11. juni 2020 kl. 09:14 Af Yummi Hair Care

Annonce

Hvad kan man gøre for at undgå, at man mister sit hår ved en fødsel?

Det kan faktisk være utrolig svært decideret at undgå, da det meget afhænger af ens hormoner, hvilket kan være svært at gøre så meget ved. Det er især østrogen som går ind og spiller en rolle, hvorfor du nødvendigvis ikke kan styre det.

Omvendt kan du heldigvis give de bedste forudsætninger for dit hår, så du i det mindste har gjort alt, det du overhovedet kan gøre. Et eksempel er vitaminer og næring til dit hår og din krop. Lever du sundt, jamen så får du automatisk de helt rigtige vitaminer, hvilket omvendt giver dig de bedste forudsætninger for en sund krop og dermed sundt hår.

Men (sponseret link) hvordan får man langt hår så? Igen kan du bruge nogle produkter, som kan være med til at hjælpe på hårvæksten. Heldigvis behøver du ikke udelukkende at købe diverse produkter, da det kan være den sidste mulighed for dig.

Derfor kan du også for eksempel sørge for at børste dit hår på en god måde, give det olie og generelt leve sundt og uden for meget stress. Stress kan nemlig påvirke dit hormonelle niveau, hvorfor det kan påvirke hårvæksten.

Sagt på en anden måde er det allerbedste, du kan gøre for dig selv at leve sundt og varieret. Få sovet nok, undgå at spise sent, eventuelt prøv at spise mere og mere plantebaseret, da det også kan have en god effekt, fordi du får alle mikronæringsstofferne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce