Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nem hårfjerning med sugaring wax

Selvpleje har mange komponenter. De fleste af os sørger med god grund for at spise nogenlunde ordentligt. Vi motionerer og går jævnligt til frisøren. Og vi sikrer os, at vores kropslige hårdvækst er under kontrol. For nogle af os betyder dette blot, at vi regelmæssigt finder barberbladet frem. Men flere og flere af os er også begyndt at gå til den uønskede hårdvækst med voks. Hvis du nogensinde har prøvet at vokse ben, armhuller eller noget tredje, har du muligvis lagt mærke til, at processen ikke ligefrem er behagelig. Heldigvis findes der et alternativ til de traditionelle voksformer.

Hvad er sugaring wax?

Sugaring wax (sponseret link) er en gammel egyptisk metode, som for nylig har vakt stor begejstring blandt verdens voksentusiaster. Metoden medfører nemlig markant mindre smerte end langt de fleste andre voksmetoder.

Sugaring wax er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, og når du vokser med sugaring wax, holder behandlingen som regel helt op til seks uger. Desuden kan du glæde dig ved, at du kan få gavn af sugaring wax uden at involvere professionelle hårfjernere. Metoden adskiller sig en smule fra de metoder, du muligvis har taget i brug indtil nu. Men når du først har lært, hvordan man gør, er processen nem og hurtig.

Hvad er fordelene ved sugaring wax?

Den største forskel på sugaring wax og almindelig voks er, at du i forbindelse med traditionel voks påfører voksen i samme retning som din hårvækst og fjerner den i modsat retning. Sugaring wax fjernes i samme retning som hårvæksten, og dét er én af grundene til, at sugaring wax er langt mere behageligt at have med at gøre end almindelig voks. Sukkeret i sugaring wax eksfolierer desuden hudens overflade, hvilket gør, at produktet kan påføres det samme hudområde flere gange, uden at du oplever irritation.

Hvordan bruger jeg sugaring wax?

Start med at varme din sugaring op til mellem 45 og 50 grader. Voksen skal føles varm på huden uden at brænde. Når du har klargjort voksen, skal du omhyggeligt skylle og tørre det hudområde, som skal behandles. Stræk derefter huden godt ud og påfør så voksen mod områdets hårgroning. Stræk igen, sæt dine strips på og hiv dem herefter af i samme retning, som hårene gror. Når du har fjernet hårene, fugter du området med en våd klud og fjerner eventuelle rester af din sugaring. Herefter kan du påføre en fugtgivende creme på det behandlede område.
Behandlingen er både nem, skånsom og budgetvenlig. Det er bare om at komme i gang.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon