cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Nem hårfjerning med sugaring wax

Selvpleje har mange komponenter. De fleste af os sørger med god grund for at spise nogenlunde ordentligt. Vi motionerer og går jævnligt til frisøren. Og vi sikrer os, at vores kropslige hårdvækst er under kontrol. For nogle af os betyder dette blot, at vi regelmæssigt finder barberbladet frem. Men flere og flere af os er også begyndt at gå til den uønskede hårdvækst med voks. Hvis du nogensinde har prøvet at vokse ben, armhuller eller noget tredje, har du muligvis lagt mærke til, at processen ikke ligefrem er behagelig. Heldigvis findes der et alternativ til de traditionelle voksformer.
03. maj 2021 kl. 15:05 Af Beauty Living

Hvad er sugaring wax?

Sugaring wax (sponseret link) er en gammel egyptisk metode, som for nylig har vakt stor begejstring blandt verdens voksentusiaster. Metoden medfører nemlig markant mindre smerte end langt de fleste andre voksmetoder.

Sugaring wax er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, og når du vokser med sugaring wax, holder behandlingen som regel helt op til seks uger. Desuden kan du glæde dig ved, at du kan få gavn af sugaring wax uden at involvere professionelle hårfjernere. Metoden adskiller sig en smule fra de metoder, du muligvis har taget i brug indtil nu. Men når du først har lært, hvordan man gør, er processen nem og hurtig.


Hvad er fordelene ved sugaring wax?

Den største forskel på sugaring wax og almindelig voks er, at du i forbindelse med traditionel voks påfører voksen i samme retning som din hårvækst og fjerner den i modsat retning. Sugaring wax fjernes i samme retning som hårvæksten, og dét er én af grundene til, at sugaring wax er langt mere behageligt at have med at gøre end almindelig voks. Sukkeret i sugaring wax eksfolierer desuden hudens overflade, hvilket gør, at produktet kan påføres det samme hudområde flere gange, uden at du oplever irritation.


Hvordan bruger jeg sugaring wax?

Start med at varme din sugaring op til mellem 45 og 50 grader. Voksen skal føles varm på huden uden at brænde. Når du har klargjort voksen, skal du omhyggeligt skylle og tørre det hudområde, som skal behandles. Stræk derefter huden godt ud og påfør så voksen mod områdets hårgroning. Stræk igen, sæt dine strips på og hiv dem herefter af i samme retning, som hårene gror. Når du har fjernet hårene, fugter du området med en våd klud og fjerner eventuelle rester af din sugaring. Herefter kan du påføre en fugtgivende creme på det behandlede område.
Behandlingen er både nem, skånsom og budgetvenlig. Det er bare om at komme i gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce