Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ny iPhone 11 - bedre end de fleste

Står du og skal til at købe en ny iPhone, og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så læs med her, for vi har set nærmere på den nye iPhone 11, som netop er lanceret.

“Slofies”. Det er en af Apples nye fikse ideer, som de gjorde rigtig meget ud af ved den storstilede lancering af den nye iPhone 11. En slofie er en slowmotion selfie-video, som man nu kan lave, fordi front-kameraet har fået slow-funktion. Hvad skal man bruge det til, spørger du måske. Og det kan vi helt ærligt virkelig ikke svare på. Til gengæld kan vi fortælle om nogle af de mange ting ved den nye iPhone, som man rent faktisk kan bruge til noget.

Vild hastighed
Den nye (sponseret link) iPhone 11 kan forudbestilles fra 13. september. Og det er der mange gode grund til at gøre, hvis du står og mangler en telefon. Den første grund er iPhone 11´s vilde hastighed.
Med en A13 bionic chip får du den hurtigste CPU nogensinde i en smartphone. Apple siger, at selv om to år vil den stadig være på højde med de nye hurtigste smartphones på markedet. Chippen giver iPhone 11 en virkelig høj performance, så din iPhone 11 aldrig bliver stresset over store datamængder, tung grafik eller non-stop streaming. Den kan klare det hele, og det er kun din stress, der sætter grænsen.

Alt ved kameraerne er godt
Den anden grund til at købe en iPhone 11 er, at alt, der har med kameraerne at gøre, er genialt.
2 megapixel wide-kamera med en 26 mm linse parret med et 12 megapixel ultra wide-kamera, der har 12 graders field of view. Dual på lavprismodellen, Triple på Pro-modellerne. Og i alle modeller har foto-appen fået et gedigent løft, så stort set alt nu er muligt selv for den mest talentløse fotograf. Ultravidvinkel lader alle dine venner være med på fotoet, uden de behøver sidde på skødet af hinanden. Nat-tilstand fjerner støj og gryn fra dine billeder selv ved dårlige lysforhold, så dine festbilleder eller fotografier af natur i tusmørke, nu faktisk bliver gode. Smart HDR bruger machine learning til fx at genkende ansigter, så der bliver lagt flotte markeringer og pæne hudtoner på, så dine venner ser fabelagtige ud, uden baggrunden bliver mystisk at se på. Nåja, og så er der jo slow-motion-funktionen på frontkameraet, så du kan lave slofies. Hvad du så end kan bruge det til. Men generelt er foto-appen virkelig genial på iPhone 11.

Bedre batterilevetid
Vi kender alle situationen, hvor vi skal vælge mellem at bruge de sidste par procent på batteriet på at tjekke næste busafgang eller ringe til kæresten - og iPhone brugere kender den rigtig godt. Nu siger Apple, at der er en time mere batteri på lavprismodellen og fire timer mere på Pro. Vi har hørt det før og nu håber vi, at det også er noget vi kommer til at mærke i hverdagen - ellers må kæresten jo desværre også vente i fremtiden.

Til sidst kan vi nævne, at iPhone XR 11 kommer i to nye farver - lilla og grøn, samt sort, gul og rød. iPhone Pro og Pro Max kommer i den nye Midnight Green og de velkendte Spacegrey, sølv og guld.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon