cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Nyd solens stråler i din egen hængekøje

Er du vild med udendørs hygge og afslapning, så er en (sponseret link) hængekøje lige noget for dig.
05. marts 2020 kl. 10:02 Af Brugskunst.dk

Annonce

Hos Brugskunst.dk finder du et stort udvalg i alverdens farver, der bringer den sommerlige stemning hjem til dig, så du kan nyde solens stråler på bedste vis.

Tropisk stemning i den danske sommer
Har du været ude at rejse og set hængekøjer stående på stranden eller hængende mellem palmerne? De er perfekte til afslapning på en helt særlig måde, samtidig med at du kan ligge og vugge frem og tilbage. Denne følelse kan du tage med hjem i haven med en hængekøje, der er fremstillet i Mexico, Nicaragua eller Brasilien. Du kan hænge den, hvor du vil i haven, uanset om du ønsker sol eller skygge. Har du ingen træer, den kan hænge på, er det ikke en hindring. De fås nemlig også med stativ, så alle med have kan få glæde af en hængekøje.

Til inde- og udebrug
Priserne på hængekøjerne er forskellige. Det kommer nemlig an på materiale, og om den skal være med rundstokke, så den er udfoldet, når du ligger deri. Har du ikke plads i haven, kan du også tage den med på stranden, eller du kan sågar få en til indendørsbrug, som du kan benytte året rundt. Køjerne fås i forskellige mål, så både børn og voksne kan få glæde af dem, ligesom det er muligt at få brede modeller, så I kan ligge flere deri. I udvalget finder du alverdens farver og mønstre, og de mange farver er med til at bringe den tropiske stemning hjem, så hele familien kan nyde den danske sommer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce