Annoncørbetalt indhold

Annonce: Onlinehandlen er stærkt stigende – med hjælp fra marketing-bureauerne

Onlinehandlen er kommet for at blive. Ikke kun under Black Friday og andre vanvittige ekstravagante udsalgsdage, men også som en genvej i hverdagen. Det er derfor ikke uhørt, at alt fra indkøb af dagligvarer til hundetræning over webinarer bliver foretaget på nettet. For sandheden er, at tid er den mest værdifulde ressource anno 2020. Noget, der ikke kan købes for penge. Og med onlinehandel, bliver der frigivet mere tid for den enkelte.

Men hvordan gør man sit firma mere synlig, så man som virksomhed kan få en bid af onlinehandel-kagen? Mange virksomheders gode resultater kan formentligt tilskrives online marketing-bureauerne, der er medvirkende til at styrke virksomhedernes profiler og brands online på tværs af platforme. Alt sammen tiltag der er med til at skabe mere synlighed for virksomhederne. Og krydres synligheden ovenikøbet med en målrettet content marketing-strategi, er bundlinjen formentlig købelystne og loyale kunder.

Hvad kan et marketing-bureau hjælpe din virksomhed med?
Resultater. Så let kan det siges. Det er muligt, at du har styr på dine produkter eller services fra ende til anden, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan have brug for en hjælpende hånd til at optimere vejen mellem dig og dine købere en smule.

For handlen med produkter eller services på en online platform har ikke de samme spilleregler som handlen i en fysisk butik. Her kan kunden komme ind og blive betjent, få grundig vejledning og modtage en ansigt-til-ansigt-kommunikationsform, der virker både troværdig og forpligtende.
Samme forudsætninger har man ikke som online virksomhed. Du kan ikke studere din kunde i butikken og nærme dig vedkommende med et ”Er der noget, jeg kan hjælpe dig med”-spørgsmål på læben, hvis kunden har en spørgende udtryk i ansigtet.

Men der er andre tiltag, du kan foretage, hvis du ønsker at genere flere besøgende og flere salg på din hjemmeside. Og det er navnlig her, at marketing-bureauerne kan komme til undsætning. For i vores digitale tidsalder er det noget nær umuligt at holde sig opdateret på de mange nye online marketingstrategier, der kontinuerligt dukker op. Og ikke mindst at regne ud hvor man skal lægge den største indsats. Men med et marketing-bureau i dit hjørne kan du få eksperthjælpen til at varetage disse opgaver.

Først skal kunden vide, at jeres virksomhed eksisterer
For at blive ved førnævnte situationsopstilling, oplever en online butik ikke samme type synlighed som en fysisk butik. Kunden går ikke forbi din butik på strøget og bliver fristet. Kunden skal opsøge dine produkter eller services aktivt med søgninger på google, inden de nødvendigvis ved, at din virksomhed eksisterer.

En god måde at skabe mere synlighed og øge chancen for, at din virksomhed bliver spottet af kunderne, er ved hjælp af søgemaskineoptimering. Det betyder med andre ord, at indholdet på dit site bliver optimeret, således at det får en højere rangering hos Google. Jo højere, jo bedre. I dag er de fleste nemlig så internet-vante og ’forkælede’, at man – med god ret – forventer, at de mest relevante hjemmesider dukker op øverst på den første side på Google, når man søger på et givent emne.

Søgeoptimering er ikke noget, man kommer sovende til. Det kan nemlig konstant tweakes, så det resulterer i bedre placeringer. Derfor er det også en del af de arbejdsopgaver, som mange virksomheder vælger at søge hjælp til udefra. Med hjælp fra et marketing-bureau som eksempelvis (sponseret link) Texta, kan du få en højere rangering i googles søgeresultater og dermed styrke din virksomhed.

Her vil bureauet nemlig dykke ned i indholdet på din hjemmeside og justere i indholdet i forhold til SEO. Dette gøres blandt andet ved at finde frem til de søgeord – eller keywords – som dine kunder benytter, når de skal finde varer eller services som dine på nettet. Og med hjælp fra dygtige tekstforfattere og content-specialister vil disse søgeord blive brugt aktivt i dit content. Og som følge heraf vil dine produkter eller services stå knivskarpt og gøre jer ekstra synlig overfor kunderne. Og dermed generere flere salg. På den måde kan din virksomhed få en bedre luns af onlinehandlen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon