cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Onlineshopping hitter stadig: Danskerne køber tøj og sko online

Et enormt udvalg, bedre priser og totalt fravær af kø ved kasseapparatet. Onlineshopping shopping hitter stadig blandt mænd og kvinder, der køber hhv. mest elektronik kontra tøj og sko, viser e-handelsanalyser.
20. september 2019 kl. 12:43 Af Like Anna

Annonce

Der er vækst i nordens e-handel. Det viser tal fra Shopping Index 2019. Faktisk er e-handel kraftigt medvirkende til væksten i detailbranchen. Det er særligt de bekvemmelige aspekter samt attraktive priser, der anses som de største drivkræfter til den fortsatte vækst.

Bekvemmelighed, bedre udvalg og billigere priser
Webshoppens helt store forcer ligger tydeligvis i, at den er tilgængelige hele døgnet, tilbyder gode priser og giver stort overblik.

Det er let at ’surfe’ gode tilbud i en 10 minutters pause på arbejdspladsen eller når børnene er lagt i seng, og der er kommet ro på dagen. Den moderne webshop tilbyder i dag en helt gnidningsfri og professionel brugeroplevelse, uanset om man tilgår den fra mobil, tablet eller PC, og den er derfor altid inden for rækkevidde.

Samtidig gør effektive filtreringsmuligheder det lettere end nogensinde at finde den perfekte nye stil - eller springe direkte til en tilbudskategori, hvor man kan gøre et kup.

Læg dertil, at du som forbruger ikke spilder tid på at stå i kø, og at distributionen er så effektiv, din bestilling oftest er fremme på få arbejdsdage. Det er svært at konkurrere med.

Danske webshops kæmper stadig med om forbrugerne
Mens de helt store udenlandske webshops kan være svære at slå på pris, vinder flere danske webshops frem på deres særlige udvalg og gode service.

Det drejer sig blandt andet om velkendte danske koncerner som (sponseret link)Brandtex, der er et af Danmarks ældste brands inden for dametøj, hvor de tilbyder populært modetøj, der netop ikke findes i alle andre webshops. Udvalget fremstår unikt, i høj kvalitet, findes til attraktive priser og rammer den skandinaviske dametøjsmode lige på.
Netop den type webshop tilbyder noget særligt til den danske forbruger, der nyder at opleve ekstra god kundeservice samt fordele som forudbetalte retursedler og afhentningsmuligheder i de fysiske butikker. Derfor vinder danske webshops også kunder tilbage fra de udenlandske giganter.

Bemærk i øvrigt, at de mest populære udenlandske netbutikker fortsat er amerikanske og i høj grad europæiske. Debatten om kinesiske webshops indtog på markedet lider fortsat knæk, da tendenser peger på, at selv ikke de lavere priser får danskerne til at gå på kompromis med varer fri for f.eks. farlige kemikalier. Dette anses som en stærk dansk forbrugerværdi.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce