Annoncørbetalt indhold

Annonce: Onlineshopping hitter stadig: Danskerne køber tøj og sko online

Et enormt udvalg, bedre priser og totalt fravær af kø ved kasseapparatet. Onlineshopping shopping hitter stadig blandt mænd og kvinder, der køber hhv. mest elektronik kontra tøj og sko, viser e-handelsanalyser.

Der er vækst i nordens e-handel. Det viser tal fra Shopping Index 2019. Faktisk er e-handel kraftigt medvirkende til væksten i detailbranchen. Det er særligt de bekvemmelige aspekter samt attraktive priser, der anses som de største drivkræfter til den fortsatte vækst.

Bekvemmelighed, bedre udvalg og billigere priser
Webshoppens helt store forcer ligger tydeligvis i, at den er tilgængelige hele døgnet, tilbyder gode priser og giver stort overblik.

Det er let at ’surfe’ gode tilbud i en 10 minutters pause på arbejdspladsen eller når børnene er lagt i seng, og der er kommet ro på dagen. Den moderne webshop tilbyder i dag en helt gnidningsfri og professionel brugeroplevelse, uanset om man tilgår den fra mobil, tablet eller PC, og den er derfor altid inden for rækkevidde.

Samtidig gør effektive filtreringsmuligheder det lettere end nogensinde at finde den perfekte nye stil - eller springe direkte til en tilbudskategori, hvor man kan gøre et kup.

Læg dertil, at du som forbruger ikke spilder tid på at stå i kø, og at distributionen er så effektiv, din bestilling oftest er fremme på få arbejdsdage. Det er svært at konkurrere med.

Danske webshops kæmper stadig med om forbrugerne
Mens de helt store udenlandske webshops kan være svære at slå på pris, vinder flere danske webshops frem på deres særlige udvalg og gode service.

Det drejer sig blandt andet om velkendte danske koncerner som (sponseret link)Brandtex, der er et af Danmarks ældste brands inden for dametøj, hvor de tilbyder populært modetøj, der netop ikke findes i alle andre webshops. Udvalget fremstår unikt, i høj kvalitet, findes til attraktive priser og rammer den skandinaviske dametøjsmode lige på.
Netop den type webshop tilbyder noget særligt til den danske forbruger, der nyder at opleve ekstra god kundeservice samt fordele som forudbetalte retursedler og afhentningsmuligheder i de fysiske butikker. Derfor vinder danske webshops også kunder tilbage fra de udenlandske giganter.

Bemærk i øvrigt, at de mest populære udenlandske netbutikker fortsat er amerikanske og i høj grad europæiske. Debatten om kinesiske webshops indtog på markedet lider fortsat knæk, da tendenser peger på, at selv ikke de lavere priser får danskerne til at gå på kompromis med varer fri for f.eks. farlige kemikalier. Dette anses som en stærk dansk forbrugerværdi.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon