Annoncørbetalt indhold

Annonce: Pas på dig selv og din ryg som nybagt forælder

Er du nybagt forælder, og bor du i lejlighed, kan det hurtigt gå hen og blive en anstrengende og krævende opgave at bære en tung barnevogn eller barnevognslift op og ned ad trapperne. Selvom det altid vil være hårdt at have en baby at passe på, kan du sagtens vælge dine kampe med omhu – for eksempel med den rette babynest og lift, der er nem og enkel at transportere.

Find den rette babylift, der passer til dig og din situation

Ikke alle lifte er skabt ens, og det kan derfor betale sig at være grundig i sin søgen efter den rette. Skal du bære liften op og ned ad trapper eller over længere distancer, kan det hurtigt gå hen og blive hårdt arbejde. Du kan dog kommer langt mere ergonomisk korrekt fra opgaven ved at vælge den rette blanding af babynest og lift, der kan bæres med en integreret sele på ryggen.

Vil du have en smart blanding af babynest og lift, der kan bæres på ryggen, kan du for eksempel overveje den såkaldte (sponseret link) Najell lift. Denne lift passer i de fleste barnevogne og kan nemt transporteres rundt på en måde, der er behagelig for både dig og din baby. Med en Najell lift kan du desuden justere størrelsen løbende, så den altid passer korrekt i størrelsen til dit barn.

Mange formål giver stor alsidighed og kan lette hverdagen

Udover at være praktisk for dig med tunge løft, kan en Najell lift også være behjælpelig på flere områder, der får hverdagen til at glide. Den kan for eksempel at flade hele carrieren ud: På den måde kan den bruges som et legetæppe, der nemt kan pakkes sammen igen og bruges som transport og tryg soveplads i barnevogn eller vugge. Mulighederne er mange, og samtidigt slipper du for at have udstyr til hver enkelt funktion.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2