cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Pas på dig selv og din ryg som nybagt forælder

Er du nybagt forælder, og bor du i lejlighed, kan det hurtigt gå hen og blive en anstrengende og krævende opgave at bære en tung barnevogn eller barnevognslift op og ned ad trapperne. Selvom det altid vil være hårdt at have en baby at passe på, kan du sagtens vælge dine kampe med omhu – for eksempel med den rette babynest og lift, der er nem og enkel at transportere.
17. september 2021 kl. 14:27 Af Vikleliv

Find den rette babylift, der passer til dig og din situation

Ikke alle lifte er skabt ens, og det kan derfor betale sig at være grundig i sin søgen efter den rette. Skal du bære liften op og ned ad trapper eller over længere distancer, kan det hurtigt gå hen og blive hårdt arbejde. Du kan dog kommer langt mere ergonomisk korrekt fra opgaven ved at vælge den rette blanding af babynest og lift, der kan bæres med en integreret sele på ryggen.

Vil du have en smart blanding af babynest og lift, der kan bæres på ryggen, kan du for eksempel overveje den såkaldte (sponseret link) Najell lift. Denne lift passer i de fleste barnevogne og kan nemt transporteres rundt på en måde, der er behagelig for både dig og din baby. Med en Najell lift kan du desuden justere størrelsen løbende, så den altid passer korrekt i størrelsen til dit barn.


Mange formål giver stor alsidighed og kan lette hverdagen

Udover at være praktisk for dig med tunge løft, kan en Najell lift også være behjælpelig på flere områder, der får hverdagen til at glide. Den kan for eksempel at flade hele carrieren ud: På den måde kan den bruges som et legetæppe, der nemt kan pakkes sammen igen og bruges som transport og tryg soveplads i barnevogn eller vugge. Mulighederne er mange, og samtidigt slipper du for at have udstyr til hver enkelt funktion.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce