cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan beskytter du din virksomhed bedst muligt

Hvis du er virksomhedsejer eller har et stort ansvar på dit arbejde, er du helt sikkert interesseret i at beskytte virksomheden bedst muligt.
21. september 2018 kl. 11:24 Af Certego.dk

Annonce

Der er mange vigtige dokumenter, filer og genstande, som ikke må gå tabt. Det kan være ved brand eller forskellige formere for tyveri.

Sikring af dokumenter og servere
I din virksomhed har I helt sikkert en række højt fortrolige og meget vigtige dokumenter, regnskaber og papirer. Hvad enten I har dem i fysisk form eller liggende som filer på en server, er det super vigtigt, at disse er ordentligt beskyttet. Det kan man gøre med forskellige former for pengeskabe. Disse skabe fås i mange forskellige størrelser og former og kan bygges specielt til jeres behov. Det kan være pengeskabe til værdier(sponseret link), men i dag findes der også skabe, der kan opbevare vigtige servere til computerfiler. Det betyder, at du også kan sikre dine elektroniske filer mod både indbrud og brand.
Derudover er det selvfølgelig super vigtigt, at du har styr på din it-sikkerhed. It-sikkerhed er vigtigere end nogensinde før, og det er virkelig vigtigt, at du har styr på virksomhedens data, og de forskellige følsomme oplysninger virksomheden ligger inde med. Både om virksomheden selv, men også om kunder og andre interessenter.

Fysisk sikkerhed med videoovervågning
Mange virksomhedsejere – både af små og store koncerner, finder det betryggende at have kameraer til videoovervågning(sponseret link). Dette er særligt, hvis man har en detail- eller produktionsvirksomhed. Det kan også være i tilfælde, hvor man ligger inde med store varebeholdninger eller mange vigtige oplysninger.
Hos CERTEGO er de specialiserede i sikkerhedssystemer. Det er både pengeskabe, videoovervågning, avancerede låsesystemer, døgnvagter, alarmer, brandsikkerhed og meget mere. Virksomheden har et nationalt, såvel som lokalt fokus, men arbejder i hele norden. Det giver dem rigtig gode forudsætninger for at være fremme, der hvor du har brug for dem, men også have en stor viden og adgang til rigtig mange ressourcer. Alt dette tilsammen sikrer dig en rigtig god sikkerhedsløsning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce