Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan beskytter du din virksomhed bedst muligt

Hvis du er virksomhedsejer eller har et stort ansvar på dit arbejde, er du helt sikkert interesseret i at beskytte virksomheden bedst muligt.

Der er mange vigtige dokumenter, filer og genstande, som ikke må gå tabt. Det kan være ved brand eller forskellige formere for tyveri.

Sikring af dokumenter og servere
I din virksomhed har I helt sikkert en række højt fortrolige og meget vigtige dokumenter, regnskaber og papirer. Hvad enten I har dem i fysisk form eller liggende som filer på en server, er det super vigtigt, at disse er ordentligt beskyttet. Det kan man gøre med forskellige former for pengeskabe. Disse skabe fås i mange forskellige størrelser og former og kan bygges specielt til jeres behov. Det kan være pengeskabe til værdier(sponseret link), men i dag findes der også skabe, der kan opbevare vigtige servere til computerfiler. Det betyder, at du også kan sikre dine elektroniske filer mod både indbrud og brand.
Derudover er det selvfølgelig super vigtigt, at du har styr på din it-sikkerhed. It-sikkerhed er vigtigere end nogensinde før, og det er virkelig vigtigt, at du har styr på virksomhedens data, og de forskellige følsomme oplysninger virksomheden ligger inde med. Både om virksomheden selv, men også om kunder og andre interessenter.

Fysisk sikkerhed med videoovervågning
Mange virksomhedsejere – både af små og store koncerner, finder det betryggende at have kameraer til videoovervågning(sponseret link). Dette er særligt, hvis man har en detail- eller produktionsvirksomhed. Det kan også være i tilfælde, hvor man ligger inde med store varebeholdninger eller mange vigtige oplysninger.
Hos CERTEGO er de specialiserede i sikkerhedssystemer. Det er både pengeskabe, videoovervågning, avancerede låsesystemer, døgnvagter, alarmer, brandsikkerhed og meget mere. Virksomheden har et nationalt, såvel som lokalt fokus, men arbejder i hele norden. Det giver dem rigtig gode forudsætninger for at være fremme, der hvor du har brug for dem, men også have en stor viden og adgang til rigtig mange ressourcer. Alt dette tilsammen sikrer dig en rigtig god sikkerhedsløsning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende---certego---ann