cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan får du motion med et begrænset budget

Har du begrænsede økonomiske midler, hvorfor der er småt med penge til træningsbudgettet?
30. september 2018 kl. 14:53 Af Sagatrim.dk & Quick-laan.dk

Annonce

Det behøver ikke at koste særlig meget at få motion. Det kan sagtens gøres, uden du behøver at betale en formue hver måned for at være medlem af et træningscenter. Vi giver dig nogle gode tips til, hvordan du kan få motion på et begrænset budget.

Det kan sagtens gøres gratis
Når du skal have motion, kan du sagtens gøre det ganske gratis. Et træningscenter er langt fra den eneste løsning, når du gerne vil have noget motion. Den billigste måde at få motion på er ved at løbe en tur i det fri. Det koster ikke noget, og du kan gøre det lige så ofte, som du vil. Er du ikke så meget til at løbe, kan en gåtur også gøre en forskel for dit motionsniveau. Tag på opdagelse i naturen og få noget motion samtidig.

Træningsudstyr du kan betale dig fra
Foretrækker du at motionere med træningsudstyr, kan det sagtens lade sig gøre at finde det til overkommelige priser. Du kan spare en del penge i længden, hvis du køber din egen træningsmaskine til hjemmet, i stedet for at blive ved med at poste penge i træningscenterkassen måned efter måned. En ny maskine kan hurtigt tjenes ind, når man sammenligner det med, hvor mange penge man bruger på at være medlem af et træningscenter. Uanset om du er mest til løbebånd, crosstrainere(sponseret link) eller motionscykler, kan det være en god investering i din sundhed, der på sigt kan betale sig fremfor for at benytte et træningscenter.
Hvis du har bestemt dig for, at du vil købe din egen, private træningsmaskine, kan du både købe den fra ny, eller prøve at finde en brugt. Der findes mange fine træningsmaskiner, der er brugte, som du sagtens kan bruge. Er du mere til en helt ny maskine, er dette også en god idé, da du her får en garanti med. Dette er en fordel, hvis der nu skulle ske noget med træningsmaskinen. Man skal dog være opmærksom på, at de nye maskiner selvfølgelig er lidt dyrere end de brugte maskiner. Er der ikke umiddelbart penge til det, kan man prøve at låne penge til det i banken, på quick-laan.dk(sponseret link) eller af familie og venner. Det kan være en fordel for nogen at dele betalingerne op i mindre bidder, hvilket man jo ofte vil gøre med et lån.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce