Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du billige computere til kontoret

I et firma er det som regel altid brug for mindst en computer, men ofte er der brug for mange.

De fleste steder er det en nødvendighed, at hver ansat har deres egen computer. Det kan derfor hurtigt blive en dyr omgang, hvis du skal ud og købe helt nye computere lige fra butikken til alle på kontoret. En anden og billigere løsning er at købe brugte computere. Købes disse fra officielle steder, er du sikret, at de er i god kvalitet og derfor sagtens kan holde længe, på trods af at der er tale om brugte computere.

Måske er en Mac noget for jer?
I jagten på nye computere til kontoret, bør du overveje, om Mac computere kunne være noget for jer. De har af deres tidligere ejere også været brugt i erhvervet og er derfor ofte af højere kvalitet end computere fra almindelige forbrugere. En MacBook, specielt en MacBook Air er perfekt, hvis dine medarbejdere skal have computeren med rundt. Det kan være, de skal have den med hjem eller med til opgaver rundt om i landet. Den er nemlig lille og let og kan derfor nemt lægges i tasken eller bruges i toget. (Sponseret link) Find en MacBook Air her. Andre fordele ved at vælge en MacBook Air er, at den er hurtig til at starte og meget brugervenlig. Samtidig har den faktisk også mindre sandsynlighed for virus end en pc.

En computer til ethvert formål
Der findes computere til ethvert formål, derfor bør du også overveje, at alle dine ansatte måske ikke har brug for den samme slags computer. Nogle har måske kun brug for computere til lettere brug, hvortil en MacBook Air er fint. Mens andre har brug for lidt større programmer, her kan det være en god ide med en MacBook Pro. Til de helt tunge programmer kan en pc ofte være en ide.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • artikel-04-06-2020