cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan finder du billige computere til kontoret

I et firma er det som regel altid brug for mindst en computer, men ofte er der brug for mange.
04. juni 2020 kl. 15:19 Af Datamarked.dk

Annonce

De fleste steder er det en nødvendighed, at hver ansat har deres egen computer. Det kan derfor hurtigt blive en dyr omgang, hvis du skal ud og købe helt nye computere lige fra butikken til alle på kontoret. En anden og billigere løsning er at købe brugte computere. Købes disse fra officielle steder, er du sikret, at de er i god kvalitet og derfor sagtens kan holde længe, på trods af at der er tale om brugte computere.

Måske er en Mac noget for jer?
I jagten på nye computere til kontoret, bør du overveje, om Mac computere kunne være noget for jer. De har af deres tidligere ejere også været brugt i erhvervet og er derfor ofte af højere kvalitet end computere fra almindelige forbrugere. En MacBook, specielt en MacBook Air er perfekt, hvis dine medarbejdere skal have computeren med rundt. Det kan være, de skal have den med hjem eller med til opgaver rundt om i landet. Den er nemlig lille og let og kan derfor nemt lægges i tasken eller bruges i toget. (Sponseret link) Find en MacBook Air her. Andre fordele ved at vælge en MacBook Air er, at den er hurtig til at starte og meget brugervenlig. Samtidig har den faktisk også mindre sandsynlighed for virus end en pc.

En computer til ethvert formål
Der findes computere til ethvert formål, derfor bør du også overveje, at alle dine ansatte måske ikke har brug for den samme slags computer. Nogle har måske kun brug for computere til lettere brug, hvortil en MacBook Air er fint. Mens andre har brug for lidt større programmer, her kan det være en god ide med en MacBook Pro. Til de helt tunge programmer kan en pc ofte være en ide.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce