Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du din næste charterrejse

Vi danskere elsker at rejse!

Vi nyder at søge ud i den store verden og opleve alt det, der er anderledes fra vores eget lille land. Vi er vilde med lande, hvor der stort set er garanti for sol og sommer, og vi er vilde med den slags afslapning, man kun kan få ved at rejse ud af landet. Kort sagt; vi er vilde med charterrejser! Det er danskernes foretrukne form for rejse, og vi bliver aldrig trætte af denne slags rejse. Men det er da også klart, for en charterrejse er ren afslapning. Det er virkelig en type rejse, hvor man lader batterierne op og for en stund glemmer den travle hverdag derhjemme. Men det er dyrt at rejse, og det kan være svært at spare nok penge sammen. Det tager lang tid, og det kan nogle gange føles som om, at der kun kommer flere og flere udgifter.

Spar penge på charterrejsen
Selvom det kan være svært at spare op, så er der ingen grund til at udsætte din næste rejse eller helt droppe rejseplanerne. For kigger du efter charterrejser med afgang fra Tyskland(sponseret link), så er der gode muligheder for at spare penge. Selvom vi har flere gode lufthavne herhjemme, så slår de altså ikke Tysklands store og internationale lufthavne med langt flere afgange. Der vil derfor være mulighed for at spare penge på rejsen, hvis du kigger lidt længere mod syd, næste gang du skal afsted.

Derfor elsker vi charterrejser:

- Det er nemt! Alt er bestilt og betalt hjemmefra, så det eneste man skal bekymre sig om, er at huske at få nok vand i varmen

- Man kan slå hjernen fra og kun tænke på alt det, der gør en glad

- Det er ren afslapning! Hverdagens stress og jag er hurtigt glemt på en charterrejse, og vi lader vores batterier op til hverdagen derhjemme

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • skovrejser-annonce