cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan finder du en god VVS’er på Lolland

Er du netop flyttet til Lolland, og mangler du en god VVS’er?
04. april 2018 kl. 10:38 Af Annonce

Annonce

Så er du nok også interesseret i at vide, hvad du skal vælge og vrage ud fra, så du får den helt rigtige til dine udfordringer. Om du er ny beboer i området eller en gammel kending, så kan du forhåbentlig få nogle gode råd med fra artiklen, så du kan blive bedre til at træffe dit valg.
På Lolland findes der mange gode fagfolk, og det er bestemt ikke håndværkere, der er størst mangel på. Derfor er man ofte også i rigtig sikre hænder, når man skal vælge en håndværker til at hjælpe med et projekt eller et nyopstået problem i hjemmet. Der er dog alligevel forskel på stederne, og man skal selvfølgelig bruge lidt tid på at vælge det rigtige, som man kan blive helt tilfreds med.
Hos Klintevejens VVS i Stege er du altid sikker på en god behandling, når du henvender dig. Der er tale om en imødekommende service, som får dig til at føle dig tryg, når du skal have ordnet ting i dit hjem. Derudover vil du blive lyttet til, så VVS-mesteren forstår, hvad der skal ordnes, også selvom det er en mere kompliceret sag.
Priserne er fornuftige, og de holdes på et minimum, så det ikke bliver så dyr en fornøjelse for dig. Derfor er det et rigtig godt valg, hvis du mangler en VVS’er på Lolland.

Hvordan vælger jeg?
Mange spørger sig selv, hvordan de skal vælge den rigtige håndværker og i særdeleshed den rigtige VVS’er, fordi der er så mange opgaver, de varetager. Det kan virke svært at kende forskel på de forskelliges kompetencer, og derfor handler det ganske ofte om, at man spørger sig lidt frem. Man kan selvfølgelig stille VVS’eren nogle spørgsmål, som måske giver udtryk for, hvor skarp han er.
Derudover kan man selvfølgelig bruge sit eget netværk, hvilket ofte er en meget god idé. Kender du nogle, som for nylig har fået skiftet eller ordnet noget – og hvordan var deres oplevelse med det? Det er ofte ikke så svært at finde svar på, hvilken VVS’er du skal vælge. Ellers har du vores anbefaling til Klingevejens VVS i Stege, som du finder kontaktoplysninger på nederst i artiklen.

Vælg autoriseret
Hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal vælge en autoriseret VVS’er, så er svaret meget tydeligt ja. Det vil betyde, at du er langt mere sikker på en god kvalitet i arbejdet, fordi stedet er godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Det er ikke nok, at stedet har erfaring indenfor andre områder, hvis det er noget VVS-relevant, du skal have ordnet. Sørg derfor for at vælge et sted, hvor der er styr på tingene.

Kan det betale sig?
Det kan sagtens betale sig at vælge et autoriseret VVS-sted, selvom andre steder måske vil tilbyde dig en anden pris. Du får udført arbejdet med kvalitet, og det kan betale sig i fremtiden.
Brug følgende kontaktoplysninger for at finde din autoriserede VVS’er på Lolland:

VVS-mester Lolland
Storegade 148
4780 Stege
Telefon: 55 81 18 67
Kontakt skriftligt via hjemmesideKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce