Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan finder du lettere dit drømmesommerhus

Sommerhuse i Danmark er populære som aldrig før, og det kan derfor være mere end svært at finde lige det sommerhus, du søger. Er du villig til at gå på kompromis med både bolig og beliggenhed? Hvis ikke, kan du her læse, hvordan du kan få det sommerhus, du drømmer om.

Hvis du, ligesom mange andre danskere, også har været på jagt efter et sommerhus de seneste år, så har du nok også fundet ud af, at det ikke er så let at finde et.

Sommerhuspriserne er nemlig de højeste nogensinde og samtidig er udbuddet af sommerhuse det laveste i mange år. Især rejsesituationen i forbindelse med coronapandemien har gjort, at flere ønsker at have muligheden for at kunne holde sommeferie i Danmark.

Udviklingen på markedet for sommerhuse

Det er dog ikke kun på grund af coronapandemien, at kvadratmeterprisen på sommerhuse er så høj, som den er.

Efter finanskrisen i 2008 faldt kvadratmeterprisen støt og ramte i 2016 det laveste niveau på under 17.000 kr. Mellem 2016 og 2019 er den gennemsnitlige kvadratmeterpris steget støt til omkring 18.000 kr. per kvm, og herefter er det gået stærkt.

I 2020 steg kvadratmeterprisen på sommerhuse nærmest lodret til samme niveau som før finanskrisen – nemlig til mere end 22.000 kr. per kvm.

For første gang i et år, har man i foråret 2021 set en lille stigning i udbuddet af sommerhuse. Udbuddet er dog stadig ekstremt lavt, og mange håbefulde boligkøbere leder forgæves efter et sommerhus.

Stop boligsøgningen og byg det sommerhus, du drømmer om

Mange som leder efter et sommerhus glemmer ofte muligheden for at bygge det selv. Det kan være, at du tror, at det er for dyrt eller besværligt, men det behøver det ikke at være.

At skulle finde en arkitekt der kan tegne huset, en byggeentrepenør der kan hjælpe med byggeplaner, køb af materialer og meget mere er nok til, at de fleste dropper byggeplanerne, før de er kommet i gang.
Hvis du vil gøre processen så let for dig selv som muligt, kan du få et firma til at gøre det hele for dig.

Et byggefirma som kan det er Planet Huse, der er specialister i alt fra at finde den rette byggegrund, til valg af sommerhustype, materialer og alt hvad der ellers er nødvendigt i forbindelse med byggeriet.

Så hvis du ikke kan finde det sommerhus du leder efter, så stop søgningen og (sponseret link) byg sommerhus selv – så får du lige det sommerhus, du ønsker, og du får også mere frihed i forhold til placeringen af det.

At bygge et sommerhus sikrer dig ikke kun fremtidens sommerferier, men kan med den store efterspørgsel på sommerhuse også være en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge det – eller en flot arv til fremtidige generationer.

Uanset hvad er du med et sommerhus sikker på at få det bedste ud af den danske sommer – corona eller ej.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon