cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan finder du lettere dit drømmesommerhus

Sommerhuse i Danmark er populære som aldrig før, og det kan derfor være mere end svært at finde lige det sommerhus, du søger. Er du villig til at gå på kompromis med både bolig og beliggenhed? Hvis ikke, kan du her læse, hvordan du kan få det sommerhus, du drømmer om.
12. maj 2021 kl. 15:46 Af Planet Huse

Hvis du, ligesom mange andre danskere, også har været på jagt efter et sommerhus de seneste år, så har du nok også fundet ud af, at det ikke er så let at finde et.

Sommerhuspriserne er nemlig de højeste nogensinde og samtidig er udbuddet af sommerhuse det laveste i mange år. Især rejsesituationen i forbindelse med coronapandemien har gjort, at flere ønsker at have muligheden for at kunne holde sommeferie i Danmark.


Udviklingen på markedet for sommerhuse

Det er dog ikke kun på grund af coronapandemien, at kvadratmeterprisen på sommerhuse er så høj, som den er.

Efter finanskrisen i 2008 faldt kvadratmeterprisen støt og ramte i 2016 det laveste niveau på under 17.000 kr. Mellem 2016 og 2019 er den gennemsnitlige kvadratmeterpris steget støt til omkring 18.000 kr. per kvm, og herefter er det gået stærkt.

I 2020 steg kvadratmeterprisen på sommerhuse nærmest lodret til samme niveau som før finanskrisen – nemlig til mere end 22.000 kr. per kvm.

For første gang i et år, har man i foråret 2021 set en lille stigning i udbuddet af sommerhuse. Udbuddet er dog stadig ekstremt lavt, og mange håbefulde boligkøbere leder forgæves efter et sommerhus.


Stop boligsøgningen og byg det sommerhus, du drømmer om

Mange som leder efter et sommerhus glemmer ofte muligheden for at bygge det selv. Det kan være, at du tror, at det er for dyrt eller besværligt, men det behøver det ikke at være.

At skulle finde en arkitekt der kan tegne huset, en byggeentrepenør der kan hjælpe med byggeplaner, køb af materialer og meget mere er nok til, at de fleste dropper byggeplanerne, før de er kommet i gang.
Hvis du vil gøre processen så let for dig selv som muligt, kan du få et firma til at gøre det hele for dig.

Et byggefirma som kan det er Planet Huse, der er specialister i alt fra at finde den rette byggegrund, til valg af sommerhustype, materialer og alt hvad der ellers er nødvendigt i forbindelse med byggeriet.

Så hvis du ikke kan finde det sommerhus du leder efter, så stop søgningen og (sponseret link) byg sommerhus selv – så får du lige det sommerhus, du ønsker, og du får også mere frihed i forhold til placeringen af det.

At bygge et sommerhus sikrer dig ikke kun fremtidens sommerferier, men kan med den store efterspørgsel på sommerhuse også være en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge det – eller en flot arv til fremtidige generationer.

Uanset hvad er du med et sommerhus sikker på at få det bedste ud af den danske sommer – corona eller ej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce