Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan forbereder og motiverer du dine medarbejdere på hjemmekontorene

Sådan holder du dine medarbejdere aktive, selvom de arbejder hjemmefra.

Vi kender alle til den udfordrede koncentration på hjemmekontoret. At arbejde hjemmefra øger den enkelte medarbejders produktivitet, med det giver også udfordringer, når alle er nødtvunget til at arbejde hjemmefra i en længere periode. Det enkelte individ arbejder meget forskelligt og har brug for forskellige arbejdsmiljø, for at være mest muligt effektive. Det er vigtigt at give sine medarbejdere de bedste værktøjer og huskeregler med hjem, på hjemmekontoret.

Vigtigt med kommunikationen
Effektiv kommunikation er vigtig for meget produktive teams, der samarbejder, og det bliver endnu vigtigere, når du arbejder med kolleger fordelt på mange private hjem. Men takket være mange forskellige kommunikationsværktøjer – fra videokonferenceløsninger til chat-apps – er det nemmere end nogensinde før at holde forbindelsen til dit team uden at forlade din stue. Men husk at bevare koncentrationen, og undgå for mange unødvendige forstyrrelser fra kolleger, så du fortsat kan være effektiv. Bare et par forstyrrelser under en times koncentreret arbejde kan få effektiviteten eller kvaliteten til at falde markant.
Man skal ikke føle sig overvåget, fordi man arbejder hjemme. Det kan godt virke som mistillid. Dog er det stadigvæk vigtigt at planlægge regelmæssige indtjekninger. Møder over telefonen eller med video er vigtige. Det er en fin balance man skal finde, for alt tiden ikke går med at kommunikere med sine medarbejdere.

Styrk dem til tilbagevendingen
Det kan være svært at side i sine hjemmeomgivelser, hvor man normalt plejer at slappe af, når man ikke arbejder. Her er det vigtigt at arbejdspladsen har en forståelse for udfordringerne og ikke bare presser på. Det er vigtigt at finde nogle gode løsninger og værktøjer til sine medarbejdere, så de selv kan sikre en effektivitet tilsvarende den på den normale arbejdsplads.
Noget der er særligt vigtigt er variation og tydeligt opdeling af pauser og fokuseret arbejde. For virksomheden og medarbejderne kan få mest muligt ud af hjemmearbejdet, kan man eventuelt sende sine kollegaer på online kurser. Det kan gavne både firmaet og kollegaerne, når de kommer tilbage på kontorene igen – styrkede og forbedrede. (Sponseret link)Peoplenet.dk tilbyder en lang række kurser inden for Office 365 og Sharepoint. I den givende situation er et sort udvalg af deres ydelser rykket online og er hermed nemme at deltage i hjemme fra stuen. Det er en vigtigt del af virksomhedens effektivisering, at alle medarbejder ved hvordan man navigere hurtigst muligt rundt i de givende programmer.

Pas på kroppen på hjemmekontoret
Vigtigt er også, at give sine ansatte gode instruktioner, så de passer på deres kroppe bedst muligt. Der er mange arbejdende, som ikke er vant til at arbejde hjemmefra og derfor ikke har det udstyr det kræver. På arbejdspladsen har man måske gode stole, justerbare borde og to skærme, men hvad med hjemmefra. De fleste er sendt hjem til uhensigtsmæssige arejdsstillinger ved spiseborde og stole, der ikke kan indstilles og pc’er eller bærbare, som ikke er egnet til en fuld dags arbejde.
Lad os sige det ret kontant: Din ryg, nakke, din muskulatur og dit skelet er i fare, hvis ikke du passer på foran din nye arbejdsstation i hjemmet. Variantion er nøglen til at forebygge smerter og gener. Selv ved en arbejdsplads med en alt for lav bærbar ved spisebordet kan du gøre meget for at forebygge smerter og gener i nakke, skuldre og ryg. Det handler om at variere sine arbejdsstillinger og holde mikropauser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • obsidian-10udaf10-annonce-april2020