cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan gør du dit hjem efterårsklar

Måske du allerede har mærket, at vinden tager lidt hårdere fat i taget, at de lyse timer er aftagende, og at cykelturene om morgenen er blevet noget koldere?
29. oktober 2018 kl. 14:50 Af Kuppet.dk

Annonce

Efteråret står lige for døren, og det betyder længere nætter og lavere temperaturer. Det betyder også, at mange lider af “sommer blues”, men heldigvis er der også mange gode ting ved efteråret - det er jo hyggens højsæson, og det er noget, som vi er gode til herhjemme.
Så smæk et par ekstra lyskæder i LED belysning(sponseret link) op, find hyggesokkerne frem og sæt en kop te over, så du er klar til at læse med her om, hvordan du gør hjemmet klar til efterår.

Gør sofaen ekstra indbydende
Kulden er over os, og det betyder, at det er tid til at finde dit yndlingstæppe frem (eller investere i et nyt måske?) og ruste sofaen godt op med puder, så du kan ligge trygt, godt og varmt på sofaen, hvor du unægteligt kommer til at bruge lidt mere tid i de mørke måneder. Gå efter lækre teksturer, der føles behagelige mod huden, en plaid, som kan dække hele kroppen, og nuancer, der er behagelige for øjnene og indbyder til hygge og god stemning foran fjerneren, når den 15. sæson af Vild med dans ruller over skærmen.

Skab hygge med lys
Og her taler vi både om levende lys og elektrisk lys. Intet skaber hygge lige så hurtigt og effektivt som levende lys - og jo flere jo bedre. Hvis du føler dig i luksushumør, kan du tilmed også vælge duftlys, der har en lækker og neutral duft.
Derudover er det en god idé at sørge for, at der er mange lyskilder i hjemmet, således at du nemt kan justere lyset. Det begynder at være mørkt både morgen og aften, så det er vigtigt at have en masse lys. Samtidig skaber små lamper her og der også hygge, uden at der bliver for mørkt. Invester i nogle fine lyskæder og pynt op i hjemmet - det giver et dejligt lys og skaber en hyggelig stemning.

Den halvårlige hovedrengøring
I rigtig mange danske hjem er der tradition for, at der afholdes hovedrengøring to gange om året: Om foråret og om efteråret. Det er en fin tradition, der markerer årstidernes skiften, og hjemmet bliver tilmed klar til at modtage en helt ny sæson. Selvom hovedrengøring måske ikke er det sjoveste i verden, så er der nu ikke noget som den følelse, du får, når det er overstået. Så fat kost og spand og kast dig ud i rengøringen. Et godt råd er at hverve dig med din kæreste, kone eller ven og lidt god musik - så går det hele lidt lettere.
Sørg for at være grundig, for når du skal til at bruge flere af døgnets timer indenfor, er det vigtigt, at du ikke er omgivet af støv og snavs - det er hverken godt for dig eller din bolig.
Nu er dit hus ved at være efterårsklar - er du?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce