Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan gør du dit hjem efterårsklar

Måske du allerede har mærket, at vinden tager lidt hårdere fat i taget, at de lyse timer er aftagende, og at cykelturene om morgenen er blevet noget koldere?

Efteråret står lige for døren, og det betyder længere nætter og lavere temperaturer. Det betyder også, at mange lider af “sommer blues”, men heldigvis er der også mange gode ting ved efteråret - det er jo hyggens højsæson, og det er noget, som vi er gode til herhjemme.
Så smæk et par ekstra lyskæder i LED belysning(sponseret link) op, find hyggesokkerne frem og sæt en kop te over, så du er klar til at læse med her om, hvordan du gør hjemmet klar til efterår.

Gør sofaen ekstra indbydende
Kulden er over os, og det betyder, at det er tid til at finde dit yndlingstæppe frem (eller investere i et nyt måske?) og ruste sofaen godt op med puder, så du kan ligge trygt, godt og varmt på sofaen, hvor du unægteligt kommer til at bruge lidt mere tid i de mørke måneder. Gå efter lækre teksturer, der føles behagelige mod huden, en plaid, som kan dække hele kroppen, og nuancer, der er behagelige for øjnene og indbyder til hygge og god stemning foran fjerneren, når den 15. sæson af Vild med dans ruller over skærmen.

Skab hygge med lys
Og her taler vi både om levende lys og elektrisk lys. Intet skaber hygge lige så hurtigt og effektivt som levende lys - og jo flere jo bedre. Hvis du føler dig i luksushumør, kan du tilmed også vælge duftlys, der har en lækker og neutral duft.
Derudover er det en god idé at sørge for, at der er mange lyskilder i hjemmet, således at du nemt kan justere lyset. Det begynder at være mørkt både morgen og aften, så det er vigtigt at have en masse lys. Samtidig skaber små lamper her og der også hygge, uden at der bliver for mørkt. Invester i nogle fine lyskæder og pynt op i hjemmet - det giver et dejligt lys og skaber en hyggelig stemning.

Den halvårlige hovedrengøring
I rigtig mange danske hjem er der tradition for, at der afholdes hovedrengøring to gange om året: Om foråret og om efteråret. Det er en fin tradition, der markerer årstidernes skiften, og hjemmet bliver tilmed klar til at modtage en helt ny sæson. Selvom hovedrengøring måske ikke er det sjoveste i verden, så er der nu ikke noget som den følelse, du får, når det er overstået. Så fat kost og spand og kast dig ud i rengøringen. Et godt råd er at hverve dig med din kæreste, kone eller ven og lidt god musik - så går det hele lidt lettere.
Sørg for at være grundig, for når du skal til at bruge flere af døgnets timer indenfor, er det vigtigt, at du ikke er omgivet af støv og snavs - det er hverken godt for dig eller din bolig.
Nu er dit hus ved at være efterårsklar - er du?

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • kuppet-ann