cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan indretter du dit soveværelse

Selvom du ikke bruger mange vågne timer i dit soveværelse, er det ingen undskyldning for, at der ikke skal være en lækker og smart indretning.
30. september 2018 kl. 15:16 Af Droemmeland.dk & Sirup.dk

Annonce

Det gør det mere rart at være dig. Derudover findes der flere forskellige smarte måder, du kan udnytte soveværelsets kvadratmetre på end blot til soveplads. Vi giver her gode råd til indretningen i soveværelset.

Det vigtigste først: sengen
Noget af det vigtigste i dit soveværelse er selvfølgelig sengen. Du bruger trods alt mest af tiden i dit soveværelse på at sove. Der skal derfor være styr på en god seng, hvor du få en perfekt nattesøvn. Når du skal finde en seng, skal den passe til rummets størrelse. Har du et meget lille rum, er det derfor en god idé at gå efter en mindre seng, og på den måde skabe plads til andre ting i rummet. Vil du gerne have en seng, der ikke koster for meget, kan du se mere her(sponseret link).

Sørg for gode opbevaringsmuligheder i soveværelset
Soveværelset er ofte det sted, hvor der også skal være plads til opbevaring af tøj, sko, tasker og diverse andre ting. Her handler det om at lave smarte opbevaringsløsninger, der gør det overskueligt for dig at finde det, du skal bruge.
En kombination er både hylder og bøjlestænger er ofte at foretrækker. Du har sikkert T-shirts og bukser, der fungerer bedst på en hylde og skjorter og kjoler, der fungerer bedst på en bøjle. Det er derfor en god idé at gøre plads til det hele og at udnytte pladsen bedst muligt. Det kan du fx gøre ved at have en bøjlestang over en kommode eller nogle hylder.
Ofte er det også en god idé at tænke i alternative løsninger. Har du en masse fine tasker fra Becksöndergaard(sponseret link), kan det være smart at samle dem alle sammen på en bøjle. På den måde fylder de mindre i forhold til, hvis de skal pakkes ned i en skuffe eller stå på en hylde. Dette gælder også fx for slips.

Husk plads ved siden af sengen
Det kan være rigtig rart med lidt afsætningsplads ved siden af sengen til mobiltelefon, en bog eller et glas vand. Det er derfor en god idé med et natbord. Er der ikke så meget plads, kan en lille hylde også være et godt alternativ. Den behøver ikke at være særlig stor, og det er noget du nemt selv kan lave, hvis du vil spare lidt penge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce