Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kan du effektivere din arbejdsplads

Enhver arbejdsplads har brug for de rette rammer til at skabe resultater. Det drejer sig naturligvis om nogle glade medarbejdere, et sundt arbejdsmiljø og god kommunikation. Disse parametre bør være i højsædet, når en arbejdsplads sigter efter gode resultater. Udover de resultatmæssige efterstræbelser med medarbejderne i fokus, styrkes medarbejderens trivsel, samarbejde og kommunikation i høj grad også af rammesætningen. Med andre ord, skabes de bedste resultater under de bedste forudsætninger. Så hvordan skabes de rette rammer?

Stræber man efter nogle glade medarbejdere og et godt arbejdsmiljø, bør man ofre en smule tid og penge på at interessere sig for arbejdspladsens indretning. Æstetik og funktion bør nødvendigvis ikke betragtes som to adskilte figurer, og sammensmeltes de medfølger en række fordele.

Se et behov, opfyld et behov

I en forretningsmæssige sammenhæng fungerer denne betragtning også i forbindelse med en funktionsdygtig indretning. Dvs. at du som udgangspunkt må stille skarpt på, hvad dit og dine medarbejderes behov er.

Flyder de kontormæssige overflader med kontorartikler og papir, kan det give mening at erhverve sig en (sponseret link) værktøjstavle med værktøj. En værktøjstavle er et anvendeligt og praktisk redskab, som er med til at sikre, at du har styr på dit udstyr.

Vil man forsøge at effektivere den sædvanlige arbejdsgang, bør man have styr på sine ting. Det gør dagen og de tilhørende opgaver langt mere overskuelige. Derfor bør du også overveje, at investere i et arbejdsbord stort nok til alle din materialer. Forsøg også at arrangere dine ting sådan, at du ikke skal bruge timevis på at lede, når dagen skal gå lidt stærkt.
Uanset erhverv bør du gøre dig disse overvejelser. Start derfor med at finde ud af, hvad dit kontor kalder på. Drejer det sig om overordnet indretning, organisering eller om et mere æstetisk udtryk? Et kontormiljø kan sagtens kalde på alle tre ting, og når du først er gået i gang med en mindre renovering, giver det mening at tilskynde alle tre ting opmærksomhed.

Udsmyk dit kontor med planter

Planter hjælper ikke kun på inde miljø, men skaber også nogle smukke rammer for dit kontor. Tilføjer du et par planter til dit kontor, kan det bevirke, at du bliver mindre stresset og mere motiveret. Planter er nemlig ikke kun smukke at kigge på, men renser også luften i lokalet.

Dette skyldes, at planter fungerer som naturlige luftfiltre idet de producerer ilt. Planter renser ligeledes luften for støvpartikler, som sætter sig i møbler og tøj. Planter bevirker også til en højere luftfugtighed, hvilket gavner især om vinteren, hvor luften vil være tørre end om sommeren.

Planter kan også benyttes som rumdelere og være med til at dæmpe akustikken i rummet. Det er dokumenteret, at planter øger produktiviteten og medarbejdernes trivsel. Og øges medarbejdernes trivsel, reduceres sygedage.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon