Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan kan du få din have til at se pænere ud

Når du har købt et hus, er der i mange tilfælde også en have inkluderet. For mange personer er dette også en af årsagerne til, at man vælger at bo i hus. Haven er et frirum og en mulighed for at komme lidt tættere på naturen. I den anledning er det selvfølgelig rarest at være et sted, der ser pænt ud og bliver gjort til et sted, hvor man har det godt. I denne artikel giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du kan få din have til at se pænere ud.

Ansæt en havemand
De fleste har store ambitioner om at bruge tid i haven, så den kommer til at fremstå så pæn som muligt. Opgaverne indebærer ting som græsslåning, at fjerne ukrudt, samt holde planter og blomster friske og smukke at se på. Planerne om at gå i haven bliver som bekendt ofte spoleret af alle mulige andre ting, der er lidt vigtigere. Eller også havde man bare lidt mere brug for at slappe af i weekenden. For ikke at blive mindet om den dårlige samvittighed over ikke at lave havearbejde, vælger man således at blive indenfor og haven bliver deraf sjældnere brugt.

Faktum er, at mange slet ikke overvejer muligheden for at ansætte en havemand, der kan komme et par timer hver måned og udrette mirakler sammenlignet med den tid som personen rent faktisk bruger. Dertil kommer, at man rent faktisk kan benytte servicefradraget på ydelser i forbindelse med havearbejde.

Lav en terrasse
Terrassen er en unik mulighed for at gøre haven til andet end bare en græsplæne. Hvis man får lagt nogle flotte fliser kombineret med (sponseret link) flotte terrassedøre, så har man lige pludselig tilføjet en helt ny dimension til haven, der gør, at den er meget rarere at befinde sig i. Dertil kan man også vise sin flotte nye terrasse frem til sine gæster.

Bålsted, træer og planter
Der findes utallige andre muligheder for at gøre haven pænere og skabe anledninger til at få den brugt noget mere. En af dem er at lave et hyggeligt bålsted i havehjørnet, hvor man kan lave snobrød over bål og sidde rundt om en flot sommeraften. Dertil kan man plante træer på de rigtige steder i haven og få sat nye planter op, der kan gøre haven lidt mere levende. Alle disse elementer kan være med til at gøre haven mere interessant for både dig selv, børn og gæster og på den måde skabe mere værdi end tidligere i din tilværelse.

Der er utallige mere konkrete råd at hente fra din lokale planteskole eller blot fra magasiner eller research online. Her har du rig mulighed for at sammensætte forskellige havedesigns, hvormed du skaber en have som du kan være helt tilfreds med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende