cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan kommer du godt i gang med din flytning

Går du og overvejer at flytte væk fra din nuværende bolig? Det kan være, du gerne vil op i noget større, at du trænger til fornyelse, eller at du måske endda gerne vil prøve at bo i en helt anden by. Uanset hvad er der nogle ting, du lige skal have styr på, inden du opsiger din nuværende bolig.
17. juni 2020 kl. 09:11 Af Bedste Seng

Annonce

Hvor skal du bo?

Først og fremmest skal du naturligvis tage stilling til, hvor du gerne vil flytte hen. Det skal jo helst være en opgradering i forhold til, hvor du bor nu, og derfor er det en god ide lige at undersøge markedet. Hvis du for eksempel bor på Falster og drømmer om at komme lidt nærmer storbyen, kan du med fordel tjekke alle de ledige lejeboliger på sjælland. Så får du et indtryk af, hvor du kan flytte hen, og hvilke tilbud der er.
Der kan være ret stor forskel på, hvornår på året det er bedst at flytte. I de større byer vil der ofte være et stort indryk i forbindelse med studiestart, så det kan være en fordel at flytte om vinteren eller i foråret i stedet.

Det kan også være, at der er nogle spændende byggeprojekter i gang rundt omkring. Der bliver konstant opført nye boliger af private selskaber, og dem kan du sagtens skrive dig på venteliste til, hvis du er hurtig til at opdage dem. Så kan det godt være, at der lige går et års tid, før boligen er klar. Til gengæld får du noget splinternyt og superfedt at flytte ind i.


Hvad skal du have med?

Det er altid en god ide lige at overveje, hvad du egentlig slæber med, når du flytter. Hvis du har en masse ting og møbler, du alligevel er rigtig træt af, så er der ingen grund til, at det bliver transporteret fra din gamle bolig til din nye. I stedet kan du med fordel skille dig af med dem, inden du flytter. Du kan for eksempel give dem til genbrug eller køre dem på affaldsstationen. Uanset hvad er det en god måde at spare tid og plads på.

Du skal naturligvis også tænke over, hvad du kommer til at mange i din nye bolig. Der kan være mange ting, som du ikke lige tænker over i første omgang. Det kan eksempelvis være, hvis din gamle seng ikke er specielt god, og egentlig trænger til at blive udskiftet. Det er bare lidt træls at skulle gøre det efter et halvt år det nye sted, og så kan du lige så godt gøre det med det samme. Hvis du mangler en ny seng, kan du finde (sponseret link) gode springmadrasser hos Bedsteseng.dk. På den måde er du sikker på, det hele er på plads, når du rykker ind.

Det er også en god mulighed for at få ryddet ud i tingene, når du flytter. Giv dig derfor god tid til lige at kigge det hele igennem, så du kan starte på en frisk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce