cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan passer du bedst på dine tænder

Dem, som har prøvet at have ondt i tænderne, ved, hvor forfærdeligt det kan være. Det kan være en ubeskrivelig smerte at have tandpine, og det gælder lige meget hvor i munden, at det gør ondt.

Tænderne er også en del af kroppen, som man skal passe ekstra godt på fordi efter mælketænderne, så kommer der altså ikke flere tænder. Hvis ens egne tænder først skal ud, så får man ikke bare nye. Derfor er det vigtigt, at man passer ekstra godt på dem. Herunder kan du læse hvordan.
02. juni 2021 kl. 15:41 Af Oris Tandlægerne

Kom regelmæssigt til tandlæge

Nogen synes, at tandlæge er spild af tid og dertil også, at det er en kæmpe udgift. Det er rigtigt, at et tandlægebesøg kan være dyrt, men det er penge, som er godt givet ud. Det går nemlig til dit eget helbred.

(sponseret link) Tandlæge i Odense er blot et af de mange forskellige klinikker, som der findes rundt omkring i landet. Tandlægerne kan godt svinge i kvalitet, så derfor kan det godt være nødvendigt, at man kører en smule længere for at komme til en god tandlæge.

Ud over at tandlægen selvfølgelig skal passe på dine tænder, så skal der også tages hensyn til dig og dine behov. Det kan være, at du har nogle bestemte krav. Et godt samarbejde mellem dig og din tandlæge kommer helt sikkert kun til at gavne dine tænder.


Spring aldrig tandrensningen over

Helt fra vi er små børn, lærer vi, at det er vigtigt at få børstet tænder både morgen og aften. Det er altså ikke helt for sjov, at det er en vigtig ting. Når vi børster tænder, så sørger vi nemlig for, at madrester og andre bakterier bliver fjernet fra munden.
 
Hvis man ikke børster tænder, så vil bakterierne i sidste ende kunne lave huller og ødelægge tænderne utrolig meget. Det er både smertefuldt og samtidig også et problem, som kan være svært at få løst igen.
 
Det er derfor vigtigt, at man sørger for at få børstet tænder hver dag. Man skal ikke springe over bare fordi, at man ikke gider. Det er ikke grund nok. Det går ud over hele mundens hygiejne, hvis man lader være. Hvis du sørger for at børste tænder mindst to gange dagligt, skifter tandbørsten ud regelmæssigt og bruger tandtråd, så kan du være sikker på, at din tandlæge vil elske dig. Det samme vil dine tænder med garanti også.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce