cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sørger du bedst for din hest

De fleste der går op i ridning i en eller anden art vil nok sige, at det er mindre en hobby og mere en livsstil. For mange er det en hel central del af deres liv at tilbringe tid med deres firbenede ven og man vil som regel gerne have, at de har det bedst muligt. Det er derfor man giver dem en stald om vinteren, medicin når de bliver syge og det bedste foder man kan købe for penge. Når man skal sørge for sin hest, så gælder det om at kigge på deres daglige liv og finde steder, hvor man kan forbedre det.
20. august 2019 kl. 13:33 Af NAG

Annonce

Strigl, plej og pas
Hvis man har en hest, så kender man vigtigheden af at strigle sin hest og pleje dem generelt. Det indebærer, at man får dem tjekket, hvis man mistænker sygdom og giver dem alt den forebyggende behandling, som dyrlægen anbefaler. Det indebærer også, at man sørger for vand og foder til hesten, så den ikke går sulten og så den har de bedste forudsætninger for at have et godt liv. Man kan ikke så godt opgradere det vand man giver hesten, men man kan til gengæld gøre foderet bedre.

Opgradér jeres foder
Hvis du skulle spise det samme hele tiden, så skulle det godt nok være noget lækkert mad, men det skulle også være nok til at opretholde din sundhed. Det er den problemstilling man står overfor, når man skal købe foder til sin hest, for det skal være lækkert, men ikke usundt for hesten. Hvis du leder efter noget foder som kan opretholde hestens sundhed, som hesten samtidigt kan nyde, så find (sponseret link) foder til heste i høj kvalitet i Nordsjælland ved at følge linket i teksten. Så kan du være sikker på, at din hest har noget ordentligt at leve af på daglig basis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce