cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan undgår du for tidligt hårtab

Rigtig mange mænd har eller vil få problemer med tidligt hårtab, og det kan være en deprimerende oplevelse, når man som blot 40-årig ikke har et eneste hår tilbage på hovedet. Tendens til hårtab er selvfølgelig delvist genetisk bestemt, og der er stor sandsynlighed for, at både far og senere søn kommer til at opleve det. Med det sagt, så er der faktisk en lang række måder at udskyde hårtabet så lang tid som muligt - og mange af løsningerne er faktisk nemme at gå til. Hvis man godt kan se skriften på væggen, så skader det i hvert fald bestemt ikke at prøve metoderne af - det kan give lækkert hår i mange år.
26. september 2019 kl. 10:37 Af illuhair

Annonce

Sørg for at passe og pleje dit hår
De fleste mænd går ikke synderligt meget op i deres egen sundhed, ve og vel, og dette gælder særligt håret, hvor der ofte bare ryger en klat bodyshampoo i, når det er tid til et bad. De usunde vaner i forhold til håret kan dog være med til at påskynde et for tidligt hårtab, og derfor er det vigtigt, at man også som mand begynder at behandle håret med respekt. Håret kræver en række vitaminer og mineraler for at have det godt og sundt, og her kan diverse specielle shampooer være med til at gøre en stor forskel. Det er aldrig for sent at tage sit hår seriøst, og selv hvis hårtabet er begyndt at vise sig, så kan den rette shampoo og behandling være med til at udskyde det for en stund.

Kost og stress har stor indflydelse på hårgrænsen
Selvom man passer og plejer sit hår til UG, så vil man stadig kunnet opleve for tidligt hårtab - også selvom man ikke er genetisk tilbøjelig til at have dette. Dette skyldes, at stort set alle parametre af vores daglige liv spiller ind på kroppens ve og vel; og det viser sig særligt på håret, der er lidt mere sensitivt end andre steder. Derfor kan det betale sig at have et generelt sundt liv uden stress, hvis man gerne vil undgå hårtab.
Det er vigtigt for hårets sundhed, at man har en sund og varieret kost, hvor man får en masse vitaminer og god næring. Særligt B-vitaminer er en central del af hårsækkenes balance, og derfor kan man med fordel se efter madvarer med netop B-vitaminer. Udover den sunde kost, så spiller en stresset hverdag også ind på hårtab. Er man stresset i længere perioder, så kan man i yderste tilfælde opleve, at håret begynder at falde af - sørg derfor for at minimere risikoen for stress i hverdagen.

Hvad gør man, hvis håret allerede er forsvundet?
På trods af alle de gode intentioner, man har haft for sit hår og sin krop, så kan man stadig opleve hårtab i større eller mindre grad. Her kan gode råd være dyre, når man ikke bare kan lime håret på igen, men der er heldigvis et par brugbare metoder til at få håret tilbage. Én af disse metoder er (sponseret link) smp behandling i København, hvor man får indlagt farvet pigment i hovedbunden. Dette kan gøres utrolig realistisk, således at man f.eks. fremstår karseklippet i stedet for skallet - en god og effektiv måde at skabe en illusion af hår på hovedet.

Hvis man dog slet ikke kan leve uden hår på hovedet, så er det også muligt at få lavet en hårtransplantation med hår fra andre steder af kroppen. Dette er dog et større indgreb, og derfor bør man lede efter alternativer, inden man søger denne løsning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce