Annoncørbetalt indhold

Annonce: Saml din online markedsføring ét sted

Du kender det måske; du har startet en hjemmeside eller dit eget foretagende, og du er kommet online. Så langt så godt. Du har en idé om, at kunder er lidt langsomme at finde i starten, men der kan ikke gå særligt længe, før de første dukker op. Men det gør der. Meget længe endda. Har du mon gjort noget forkert? Eller har du glemt noget? For mange virksomheder og foretagender – for ikke at sige ALLE – gælder det, at man skal være aktiv og effektiv i sin markedsføring. I disse moderne tider findes der et utal af marketingsmetoder, men en af de mest udbredte og mest effektive må være online markedsføring. Vores hverdag er gennemsyret af teknologi og internet. Derfor ville det også være en spildt mulighed, hvis ikke du gør brug af de mange tilgængelige platforme. Men hvad kan man gøre?

Hvis du vil til tops med din hjemmeside, så kan du med fordel kontakte WeMarket.dk. Du kan være sikker på at få den rette hjælp, og på denne måde løfte din hjemmeside op i den digitale superliga(sponseret link).

Online markedsføring – ”a hvaffor noget?”
Online markedsføring. Hvad er det egentlig? Medmindre du har boet i en skov de sidste 30-40 år, så burde du have en anelse om, hvad dette kan indebære. Der findes mange gode måde at markedsføre sig selv på online. Mange bruger i dag både sociale medier, blogs og andre platforme for at markedsføre sig selv. Og hvis konkurrenterne gør det, så er du også nødt til det. Foruden de mange platforme som er stillet til rådighed på internettet, så kan du også gøre brug af forskellige metoder. Der findes f.eks. processer som kan hjælpe din hjemmeside til tops på Google-søgningerne. Der findes også andre serviceydelser, såsom Google AdWords (eller Google Ads pr. Juni 2018), som du kan købe hjælp fra. Det kan godt lyde en smule overvældende det hele, så derfor får du her en kort gennemgang af, hvad disse ting indebærer.

SEO, AdWords og andre gode redskaber
Google Ads er en service man kan købe sig til. Når du laver en Google-søgning, kommer der som oftest reklamer frem på de 4 første og sidste pladser på siden. Disse er annoncer købt gennem Google Ads. Prisen på sådanne reklamer vil variere efter populariteten på de specifikke søgeord og andre faktorer. Der ligger en lettere kringlet opsætningsproces bag denne service, så medmindre du er en haj til Google Ads kan det anbefales at få eksperter til at hjælpe dig.

Du kan ligeledes gøre brug af søgemaskineoptimering (forkortet SEO). SEO er en samling processer, der har til formål at fintune din hjemmeside på forskellige punkter, så den rangerer højere hos Googles søgemaskiner. Der spiller igen mange faktorer ind på disse rangeringer, og eftersom søgemaskinerne bliver bedre og bedre, skal du i samme stil blive bedre til at optimere hjemmesiden til de mange Google-søgninger. Som sagt kan det godt virke en smule overskueligt. Men mange af disse markedsføringsstrategier er vanvittigt effektive, og de kan være med til at løfte din hjemmeside til tops.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • beard-2326422_960_720