cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Skab en god atmosfære med langtidsholdbare blomster

Der var engang, hvor det var nærmest pinligt at have en kunstig blomst i sin bolig.
20. maj 2020 kl. 16:58 Af Hilmars.dk

Annonce

Alle kunne straks se, at det ikke var en ægte plante eller blomst. Sådan er det ikke længere. I dag er (sponseret link) kunstige blomster så naturtro, at du er nødt til enten at røre ved eller dufte til dem for at finde ud af, om de er ægte.

Er planter ikke din stærke side?
Hvis du, som så mange andre, heller ikke har grønne fingre og glemmer at vande dine planter og blomster, så er kunstige blomster med garanti det oplagte valg til dig. De kunstige blomster, man kan købe i dag, er så ægte at se på, at de skaber den samme fine atmosfære, som rigtige blomster gør – og så er de samtidig langtidsholdbare. Du kan altså have dem stående, pakke dem væk og finde dem frem igen, som du har lyst.

Kunstige blomster har mange fordele
Kunstige blomster skal ikke vandes, det siger næsten sig selv, men derudover er der også mange andre fordele. Du kan typisk finde kunstige planter og blomster i den størrelse og sort, som du lige står og mangler. Om det er en stor plante til stuens hjørne eller en lille blomst i entréen, så finder du en til formålet. Hos Hilmars.dk kan du gå på jagt efter planter, der både kan stå inde og ude, og som kommer med og uden blomster på.
Du kan også stille kunstige blomster og planter lige, hvor du vil, da de heller ikke kræver nogen form for lys. Så har du et kedeligt mørkt hjørne et sted i din bolig, kan du lyse rummet op med en farverig men kunstig blomst. Det kan hurtigt give et helt andet og indbydende udtryk til rummet.
Har du en favoritblomst, hvor det er svært for dig at holde den i live? Så køb den i en kunstig udgave, så du kan glæde dig over den hver dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce