Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skab en god atmosfære med langtidsholdbare blomster

Der var engang, hvor det var nærmest pinligt at have en kunstig blomst i sin bolig.

Alle kunne straks se, at det ikke var en ægte plante eller blomst. Sådan er det ikke længere. I dag er (sponseret link) kunstige blomster så naturtro, at du er nødt til enten at røre ved eller dufte til dem for at finde ud af, om de er ægte.

Er planter ikke din stærke side?
Hvis du, som så mange andre, heller ikke har grønne fingre og glemmer at vande dine planter og blomster, så er kunstige blomster med garanti det oplagte valg til dig. De kunstige blomster, man kan købe i dag, er så ægte at se på, at de skaber den samme fine atmosfære, som rigtige blomster gør – og så er de samtidig langtidsholdbare. Du kan altså have dem stående, pakke dem væk og finde dem frem igen, som du har lyst.

Kunstige blomster har mange fordele
Kunstige blomster skal ikke vandes, det siger næsten sig selv, men derudover er der også mange andre fordele. Du kan typisk finde kunstige planter og blomster i den størrelse og sort, som du lige står og mangler. Om det er en stor plante til stuens hjørne eller en lille blomst i entréen, så finder du en til formålet. Hos Hilmars.dk kan du gå på jagt efter planter, der både kan stå inde og ude, og som kommer med og uden blomster på.
Du kan også stille kunstige blomster og planter lige, hvor du vil, da de heller ikke kræver nogen form for lys. Så har du et kedeligt mørkt hjørne et sted i din bolig, kan du lyse rummet op med en farverig men kunstig blomst. Det kan hurtigt give et helt andet og indbydende udtryk til rummet.
Har du en favoritblomst, hvor det er svært for dig at holde den i live? Så køb den i en kunstig udgave, så du kan glæde dig over den hver dag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Hilmars