cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Skal du tage den sidste afsked?

Døden er en helt naturlig del af livet. Men alligevel er det også en af de mest forfærdelige ting, som vi kan blive udsatte for. Det er en ting, der altid er forbundet med mange følelser, store minder og ikke mindst masser af sorg, som der skal bearbejdes.
26. marts 2021 kl. 13:25 Af God Afsked

Og derfor kan det synes næsten ubærligt, når der også efterfølgende er nogle praktiske opgaver, som man skal tage sig af. Det kan for eksempel være at arrangere en begravelse eller en bisættelse. Med en sådan planlægning er der nemlig mange beslutninger og valg forbundet med.


Når du har behov for en hjælpende hånd

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du har svært ved at håndtere netop den planlægning i den situation, som du befinder dig i. Den er meget uvant, og helst vil du nok bruge tiden på dig selv, de andre efterladte og den sorg, som I alle står tilbage med og skal have bearbejdet.

Og derfor er der heldigvis også altid en hjælpende hånd, man kan benytte sig af, en kraftig skulder der kan tage en stor del af byrden og en professionel med stor erfaring, der formår at fuldføre opgaven med stor respekt og empati for det liv, der har været.


Sådan får du sagt ordentligt farvel

For dig handler det blot om at tage et kig på (sponseret link) hjælp til begravelse fra godafsked.dk, som det er muligt at benytte sig af. Her er der nemlig tale om præcis den hjælpende hånd, der kan tage over og lade dig være i den situation, som du befinder dig i.

Det er den bedste måde at sikre, at den afdøde får et ordentligt sidste farvel ,og at alt kommer til at foregå, som du gerne vil, når du og de andre efterladte skal tage den sidste afsked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce