Annoncørbetalt indhold

Annonce: Socialt samvær giver større arbejdsglæde

I sportens verden præsterer et hold ofte bedst, når der er sammenhold mellem holdkammeraterne.

Det samme gælder på en arbejdsplads. Et godt fællesskab og socialt sammenhold med dine kolleger giver en større arbejdsglæde – og med det følger også en større og mere effektiv arbejdsindsats.
For når kolleger kender hinanden godt, har de også en bedre forståelse for hinanden, og det betyder et bedre samarbejde. Derfor er det en god idé for enhver arbejdsplads at sætte fokus på det sociale samvær.

Hold arrangementer for medarbejderne
De fleste arbejdspladser holder måske ét arrangement om året for alle virksomhedens ansatte. Men det kan være en god idé både at lave flere medarbejderarrangementer og rykke de ansatte ud af deres vante rammer til et helt nyt og anderledes sted. Hvorfor ikke holde næste julefrokost i Esbjerg eller sommerfesten på en af de danske øer med en enkelt overnatning?
Udover de større årlige arrangementer gælder det også om at planlægge mindre og mere uformelle begivenheder. Det kan eksempelvis være en grillaften, bowling eller en anden social aktivitet. Det handler mest af alt bare om at mødes uden for de vante arbejdsrammer og få nogle hyggelige og sjove oplevelser sammen.
Lav jævnligt en doodle i jeres interne Facebook-gruppe, så I finder den dato, hvor flest medarbejdere kan deltage. Det er også en god måde at lære andre i virksomheden bedre at kende, hvis der er flere afdelinger, som i dagligdagen er mere opdelt.

Ryst medarbejderposen
Ofte kommer de fleste til at drikke en kop kaffe om eftermiddagen eller spise frokost med de samme kolleger hver eneste dag. Men for at skabe større sammenhold og fællesskab på tværs af virksomheden kan det være oplagt at ryste posen lidt fra tid til anden.
Det kan være ved at putte alle virksomhedens navne i en pose og lave vilkårlige kaffe- eller frokosthold på 3-4 personer. I løbet af dagen skal denne gruppe nå at sludre over frokosten eller en kop kaffe. På den måde skabes der hele tiden nye relationer, så alle på arbejdspladsen kommer hinanden ved. Og det er samtidig en god måde at få nye vinkler på arbejdssituationer fra andre afdelinger, så der er altså både noget fagligt og socialt at hente.

Motioner i løbet af arbejdsdagen
Både socialt samvær og motion skaber større arbejdsglæde. Og når de to kombineres, bliver glæden bare endnu større. Motion og bevægelse øger koncentrationsniveau, fokus og arbejdseffektivitet – og det kan skabe en bedre fornemmelse af at yde optimalt på jobbet.
Det er vigtigt for hjernen at få pauser i løbet af arbejdsdagen, for at den kan arbejde bedst og mest effektivt med opgaverne på skrivebordet. Derfor kan I med fordel indsætte en lille pause om formiddagen, eftermiddagen eller som led i frokostpausen, hvor medarbejderne går en lille tur på 10 minutter ude i den friske luft. Det giver frisk luft og et energiboost til hjernen, samtidig med at de ansatte for en stund træder ud af de vante arbejdsrammer for at snakke om løst og fast på gåturen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Socialt-samvær-giver-større-annonce