cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Stadig flere danskere laver investeringer i boligen for at skabe penge

Det bliver mere og mere udbredt blandt danskere at lave nogle investeringer, der på sigt kan være med til at kaste gode fordele af sig, hvilket i høj grad er muligt at gøre i form af investeringer i boligen.
07. april 2018 kl. 13:13 Af Annonce

Annonce

Når man har investeret i en ny bolig, investerer man først og fremmest stort, mens man også investerer meget i fremtiden. Hvorfor så ikke lave investeringer i boligen, der på sigt kan give afkast?
Grundet det store fokus på energivenlighed, der i løbet af de seneste årtier har bredt sig i eksponentielt stigende hastighed, har mange valgt at investere i nye ting, der kan forbedre miljøvenligheden og på sigt også spare danskerne for penge.

Gode og solide afkast skabes på baggrund af kloge investeringer
En klog investering, mange har foretaget sig i boligen, er efterisolering, udskiftning til bedre energikilde, installering af solceller, udskiftning af tag eller lignende. Alt sammen er energivenlige løsninger, der også på sigt kan være med til at give besparelse, når den månedlige varme- og/eller elregning bliver leveret i postkassen. Nogle af investeringerne er det sågar muligt at få et tilskud til, hvilket eksempelvis er gældende ved investering i solceller. Dette er noget, man fra regeringens side har sørget for, da det skal være mere attraktivt for danskerne at investere i energivenlige løsninger, som en investering i solceller uagtet vil være. Herudover vil udskift af tag, efterisolering og lignende være med til at formindske varmekildernes behov for ressourcer, hvilket også sparer mange penge over tid.

Disse investeringer behøver ikke kun være i boligen
En anden investering, der grundet energivenligheden også er tilstrækkelig at lave, er investering i en energivenlig bil, der kører langt på literen og er udviklet på en sådan måde, at CO2-udledningen er i bund. Her kunne man også vælge at investere i elbiler eller hybridbiler, der begge henholdsvis helt og delvist bliver drevet af strømkraft, hvilket mange forskere mener er fremtiden. Dette har først og fremmest noget at gøre med, at elbiler udleder meget mindre CO2 i forhold benzin- og dieselbiler, hvilket på sigt vil være meget skånende for miljøet.
Investeringer kræver dog, at man har noget kapital, og du kan finansieringsmuligheder til dine investeringer ved at følge linket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce