cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Stress af med den rette indretning

Danskernes livsstil er fuld af ambitioner, både når det gælder vores arbejdsliv, parforhold og familier. Det behøver slet ikke at være en dårlig ting, så længe man bare husker at stresse af. Med den rette indretning bliver det nemmere!
25. april 2021 kl. 08:48 Af Daells Bolighus

Vidste du godt, at du kan indrette dig til et mindre stressfuldt liv? For de fleste af os kan det godt betale sig, for det kan hurtigt blive en stressende affære at forsøge leve op til omverdenens – og vores egne – krav.

Derfor får du her vores bedste tips til, hvordan du kan indrette dig, så du kan slappe mest muligt af og lade op, når du er hjemme. På den måde bliver du både mindre stresset, og du får faktisk også mere overskud til at indfri dine ambitioner i endnu højere grad.


Indret dit hjem for dig

Det kan være en god idé at indrette dit hjem, så det passer til dig og dine behov. Måske trænger du bare til at læne dig tilbage i en komfortabel lænestol med skammel, når du kommer hjem fra arbejde. Der kan være mange grunde til, at du ikke har investeret i et sådant drømmemøbel endnu.


Det er dig før gæsterne

Måske tænkte du, at det ikke passede helt perfekt ind i stuens æstetik? Måske tænkte du, at det ikke gjorde det bedste førstehåndsindtryk på gæster? Her kan det være værd at mærke sig, at du først og fremmest skal indrette for dig i dit eget hjem.


Komfort og æstetik

Når det er sagt, kan du få de fleste typer møbler i mange forskellige stilretninger og æstetiske udformninger. Det handler bare om at orientere dig – fx i (sponseret link) Daells Bolighus - og finde dét møbel, hvor du hverken føler, at du går på kompromis med komfort eller smag.


Farvernes betydning

Udover møbler, som det er behageligt at sidde i, kan det også have stor betydning, at du bor med nogle farver, du kan lide. Det lyder måske lidt hokus-pokus-agtigt, men farver udstråler altså en vis energi. Derfor kan du passende tænke over, hvilken energi du ønsker at fremme i dig selv.


Kraft og styrke eller ro og klarhed?

Har du brug for kraft og styrke? Så skal du måske gå efter en stærk farve. Ønsker du mere ro og klarhed? Så er det måske en mere afdæmpet farve, der vil klæde dit rum. Det kan have stor betydning for dit humør, hvilke farver du omgiver dig med.


Suppler hvidt med farveklatter

Hvis du godt kan lide et mere stringent hjem, kan du holde væggene hvide og supplere med spredte farveklatter, i form af fx grønne planter, mønstrede lampeskærme eller lignende. Det kan være en god måde at få lidt kreativitet ind i indretningen, uden at det bliver overvældende.


Balance, inspiration og energi

Det skulle jo helst være afstressende – ikke det modsatte! Når du finder den rette balance, vil du opleve at få ikke bare mere ro og velbehag, men også at føle dig inspireret og fuld af energi. Og så kan du præstere endnu bedre på de områder, som betyder noget for dig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce