Annoncørbetalt indhold

Annonce: Stress af med den rette indretning

Danskernes livsstil er fuld af ambitioner, både når det gælder vores arbejdsliv, parforhold og familier. Det behøver slet ikke at være en dårlig ting, så længe man bare husker at stresse af. Med den rette indretning bliver det nemmere!

Vidste du godt, at du kan indrette dig til et mindre stressfuldt liv? For de fleste af os kan det godt betale sig, for det kan hurtigt blive en stressende affære at forsøge leve op til omverdenens – og vores egne – krav.

Derfor får du her vores bedste tips til, hvordan du kan indrette dig, så du kan slappe mest muligt af og lade op, når du er hjemme. På den måde bliver du både mindre stresset, og du får faktisk også mere overskud til at indfri dine ambitioner i endnu højere grad.

Indret dit hjem for dig

Det kan være en god idé at indrette dit hjem, så det passer til dig og dine behov. Måske trænger du bare til at læne dig tilbage i en komfortabel lænestol med skammel, når du kommer hjem fra arbejde. Der kan være mange grunde til, at du ikke har investeret i et sådant drømmemøbel endnu.

Det er dig før gæsterne

Måske tænkte du, at det ikke passede helt perfekt ind i stuens æstetik? Måske tænkte du, at det ikke gjorde det bedste førstehåndsindtryk på gæster? Her kan det være værd at mærke sig, at du først og fremmest skal indrette for dig i dit eget hjem.

Komfort og æstetik

Når det er sagt, kan du få de fleste typer møbler i mange forskellige stilretninger og æstetiske udformninger. Det handler bare om at orientere dig – fx i (sponseret link) Daells Bolighus - og finde dét møbel, hvor du hverken føler, at du går på kompromis med komfort eller smag.

Farvernes betydning

Udover møbler, som det er behageligt at sidde i, kan det også have stor betydning, at du bor med nogle farver, du kan lide. Det lyder måske lidt hokus-pokus-agtigt, men farver udstråler altså en vis energi. Derfor kan du passende tænke over, hvilken energi du ønsker at fremme i dig selv.

Kraft og styrke eller ro og klarhed?

Har du brug for kraft og styrke? Så skal du måske gå efter en stærk farve. Ønsker du mere ro og klarhed? Så er det måske en mere afdæmpet farve, der vil klæde dit rum. Det kan have stor betydning for dit humør, hvilke farver du omgiver dig med.

Suppler hvidt med farveklatter

Hvis du godt kan lide et mere stringent hjem, kan du holde væggene hvide og supplere med spredte farveklatter, i form af fx grønne planter, mønstrede lampeskærme eller lignende. Det kan være en god måde at få lidt kreativitet ind i indretningen, uden at det bliver overvældende.

Balance, inspiration og energi

Det skulle jo helst være afstressende – ikke det modsatte! Når du finder den rette balance, vil du opleve at få ikke bare mere ro og velbehag, men også at føle dig inspireret og fuld af energi. Og så kan du præstere endnu bedre på de områder, som betyder noget for dig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon