Annoncørbetalt indhold

Annonce: Thermowood vil klæde din facade

Træ er et unikt og elsket materiale som ses i næsten alle danske hjem i dag. Det er der mange gode grunde til, men en afgørende grund er, at det kan arbejdes med på forskellige måder og få nye udtryk alt efter ønske. Her er thermowood blandt andet blevet meget populær de seneste år til facadebeklædning på baggrund af den unikke proces og miljørigtige tilgang. Læs mere her og få en bredere viden indenfor området.

Hvad er thermowood?

Thermowood er et materiale, som er utrolig formstabilt og har et flot udtryk. Den høje formstabilitet er sket på baggrund af den foregående fremstilling, som netop tilfører de nødvendige egenskaber. Dette sker først og fremmest ved høje temperaturer og vanddamp, som forhindrer, at der vil gå brænd i træet. Det er en videre kompleks forarbejdning, som skaber flotte resultater.

I processen vil man fjerne sukkerstofferne, der er inde i træet. Det vil endvidere give en forandret cellestruktur. Der er dog god grund til dette, da det er med til at forhindre, at svampe og råd kan bosætte sig i træet, som altid vil undgås. Derfor er træet også meget anvendelig til facadebeklædning og skaber flotte og nye muligheder for den enkelte. Selve processen er dog inddelt i 3 trin


  • - Temperatur og ovn
  • - Varmebehandling
  • - Afkøling og fugt

I første fase vil fugtindholdet i træet blive reduceret til det absolutte minimum. Der tilføres dog hele tiden en membran, så træet ikke revner eller brænder. Derefter vil varmebehandlingen ske, som foregår under intense forhold. Denne proces vil afhænge af det enkelte træ, som hver især har deres egne sluttemperaturer. Til slut er der afkøling, som sker ved hjælp af vand spray system, så man fortsat kan arbejde med træet. Der skal dog altid tages højde for det faktum, at træ er et naturmateriale. Det betyder også, at der ikke er nogen brædder, som vil have den samme struktur. Det er dog den charme, som træ har og altid vil have.

Træsorterne kan variere

Der er mange muligheder inden for træ, og der findes et bredt udvalg af træsorter, som hver især har sine fordele og flotte udtryk. Her er der blandt andet fyr og gran, som er meget klassiske materialer til (sponseret link) thermowood. De har dog et forskelligt antal af knaster, men begge en imponerende holdbarhed, som passer perfekt til både facadebeklædning såvel som brædder til den nye terrassen.

En anden udbredt træsort er ask. Det meget anvendelige materiale har en fuldstændig knastfri overflade, der giver en rolig facade, som er utrolig smuk i mange sammenhæng. Ask anvendes ligeledes til facadebeklædning samt til eventuelle gangbroer eller lignende.

Svanemærket materiale gør en forskel

Processen til fremstilling af thermowood er fri for alle kemikalier, hvilket gør, at flere forhandlere kan få deres produkter svanemærket. Det betyder, at disse forhandlere lever op til skrappe miljøkrav omkring bæredygtighed og giftig kemi. Denne mærkning er med til at gøre en forskel for miljøet og er derfor det alternativ, som er nødvendig for fremtiden. Derfor vil man altid kunne købe thermowood med god samvittighed

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon1