Annoncørbetalt indhold

Annonce: Til den travle person; prøv måltidskasser og E-handel

Vi lever i en tid, hvor alle har utrolig travlt. Mange mennesker farer rundt mellem job, sportsaktiviteter, huslige pligter og familieliv. Og der er faktisk næsten ikke nok timer i døgnet til at nå det hele. Men hvordan får man egentlig mere tid i hverdagen?

Her får du et par tips til, hvordan du gør din arbejdsuge mere tålelig og får tid til de ting du godt kan lide at lave.

Madlavning og indkøb; vælg den nemme men sunde løsning
Det er ikke ualmindeligt at en travl og hektisk uge kan medføre stress og overload. Det kan være svært af få tid til det hele, og ofte vælger man at spare tid på madlavningen og i stedet købe takeaway eller bestille maden hjem til døren.

Dette er en særdeles nem løsning, da man både slipper for madlavning og indkøb, men det kan også ofte være den usunde løsning, som i sidste ende kan være med til at nedsætte vores energiniveau.

Men virksomheder såsom Aarstiderne eller Simple Feast har set udviklingen i samfundet, og er derfor de seneste år begyndt at tilbyde måltidskasser. (Sponseret link) Årstiderne kasser indeholder ingredienserne til en given ret samt krydderiblanding og opskrift. Det vil sige at du får en pakkeløsning bragt til døren, som du så selv skal tilberede. Alt er økologisk og tilrettelagt, så du indenfor kort tid kan stå med den færdige ret efter du er kommet hjem fra arbejde.
Måltidskasser er en perfekt løsning til den travle person, og kan spare dig for mange timers arbejde på en ellers hektisk uge.


E-handel; køb ind hjemmefra sofaen
I takt med at internettet er blevet allemandseje og at flere og flere butikker er gået online, så er det også blevet populært at foretage alle sine køb på nettet fremfor i de fysiske butikker.
Det er utrolig nemt lige at købe fødevarer ind til resten af ugen på vej hjem i toget eller at købe nye sko til børnene mens man laver mad. Det er både en nem løsning, hvor man slipper for at skulle køre rundt mellem de forskellige butikker, og så er det også en løsning der tilbyder uendelige muligheder, da du ikke er bundet til et geografisk sted for din bestilling.

Det kan diskuteres om det er en ilde løsning for de fysiske butikker, da de har oplevet stor konkurrence de seneste år, og nogle af dem faktisk har været nødsaget til at lukke. Gør opmed dig selv, hvordan du kan støtte dit lokalmiljø, uden at det skal koste dig ekstra tid.

Vælg alt det overflødige fra og undgå stress
Stress er blevet en folkesygdom i Danmark, og tusindvis af mennesker rammes årligt af symptomerne.

En slem omgang stress kan føre til depressioner, hvilket vi alle bør undgå. I den forbindelse handler det om at læse sine signaler, og vælge de overflødige ting fra i hverdagen, hvis man er ved at nå sin maksimumkapacitet.

Vælg ligegyldige aftaler og overarbejdstimer fra, og fokuser i stedet på de ting der får dig til at slappe af i hverdagen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Aarstiderne