cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Trænger du til en pause fra hverdagen? Book ophold på badehotel

I slutningen af 1900-tallet begyndte flotte og eksklusive badehoteller at skyde op ved flere af de danske strande, og de blev flittigt besøgt af velhavende danskere, der blev draget af den friske luft, de åbne landskaber og ikke mindst muligheden for at bade i havene. Hidtil havde det ellers været anset som usundt at bade i de danske farvande, men nu blev de kolde dukkerter forbundet med sundhed og velvære – på samme måde som de gør i dag.
01. maj 2019 kl. 14:41 Af Bandholm Hotel

Annonce

Historiske og kulturelle
Oprindeligt signalerede badehotellerne en vis økonomisk klasse og status – det var dyrt at tage på ophold langs kysterne, og derfor var det en luksus, der kun tilhørte dem, der havde penge på lommen. I dag er ophold på badehoteller fortsat en luksus, der dog ikke blot tilkommer landets mest velhavende folk – badehotelophold besøges og bookes af mange forskellige mennesker fra både ind- og udland, der alle har en fælles målsætning: at koble af i naturskønne omgivelser.

I Danmark finder man mange forskellige badehoteller, og mange af dem er originale hoteller fra begyndelsen af det 20. århundrede – og flere af dem går endda længere tilbage end dette. Når man afholder ferie på et badehotel, får man således på samme tid en spændende og kulturel indsigt i Danmarks historie.

Pause fra hverdagen
For mange er uro, træthed og hastværk velkendte følelser i hverdagen – og behovet for at bryde med hverdagens travlhed opstår hos mange, når energiniveauet når helt i bund. Udsigten til stranden og lyden af havets brusen kan skabe ro i en krop og et sind, der er anspændt og trænger til hvile. Derfor bruger mange badehotellerne til at ”lade op” og genfinde både ro og energi, når hverdagen bliver for hektisk.

En weekends restitution ved de åbne kyster kan for nogen være nok, mens andre trænger til længere perioder ved de naturskønne omgivelser for at kunne få slappet ordentligt af. Man kan booke både korte ophold og længere ferier på badehotellerne - alt efter hvad man har behov og ønske for.

Mere end naturskønne omgivelser
Naturen, der omslutter badehotellerne, udgør i sig selv en luksus, idet den er så tilgængelig og nær for badehotellets gæster, ligesom den giver en følelse af ro og velbehag. Der er typisk ikke noget TV, der larmer – i stedet er skærmen erstattet med et vindue, hvor man kan betragte den flotte natur.

Det er dog ikke blot naturen, der omslutter badehotellerne, som giver gæsterne en følelse af velvære og ro. Ophold eller ferier på badehoteller i Danmark inkluderer ofte god gastronomi, komfortable senge og fremragende service, der tilsammen skaber en helt ideel oplevelse for badehotellets besøgende. Samtidig understreges den absolutte pause fra hverdagen, idet gæsterne ikke skal tænke på hverken mad eller rengøring – dette tager personalet sig af.

Mange muligheder
Der findes mange flotte, autentiske og originale (sponseret link) badehoteller rundt omkring i Danmark, der kan tilbyde en luksuøs oplevelse, hvor du samtidig får naturen helt tæt på. Undersøg dine muligheder, så du kan få det bedste ophold.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce