Annoncørbetalt indhold

Annonce: Vælg den helt rigtige menu til konfirmationsfesten

Konfirmationerne står for døren, og det varer ikke længe, før mange familier skal samles for at fejre de unge mennesker. En konfirmationsfest er ofte et større arrangement med mange gæster og mange munde, der skal mættes. Det betyder ofte meget forberedelse for de familier, som står for festerne, og for de fleste betyder det også store overvejeler om menuen. En konfirmationsmenu kan udformes på utallige måder. Det vigtigste er, at menuen både fanger konfirmanden og gæsternes smagsløg.

Velsmagende mad til festen
Mange unge mennesker har store drømme om, hvordan deres konfirmation skal være. De fleste planlægger dagen ned til mindste detalje, og især maden har en væsentlig rolle for festlighederne. Maden er med til at sætte rammerne for dagen, og menuen er ofte noget, man husker tilbage på mange år efter. Vælg (sponseret link) den rigtige konfirmationsmenu og lad professionelle kokke stå i køkkenet. En konfirmationsmenu består af mindst tre delikate retter, som du sammen med kokkens anbefalinger selv er med til at vælge og sammensætte. Udover den traditionelle treretters menu har du mulighed for at forkæle konfirmanden og gæsterne lidt ekstra ved at supplere med både en lækker velkomstmenu og natmad. Ved at få hjælpe udefra bliver det nemt og overskueligt at vælge den helt rigtige menu til jeres konfirmationsfest.

Fordele ved at få konfirmationsmenuen udefra
Der er meget at se til på en konfirmationsdag, og derfor vil der være en stor hjælpe at hente ved at lade andre om menuen. Maden er med til at sætte rammerne for dagen, og når rammerne er på plads, får du bedre tid til at slappe af og nyde den festelige dag sammen med konfirmanden og dine gæster. Ved at lade andre om menuen sikrer du samtidig, at alle får en spændende madoplevelse, som vil blive husket.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende