Annoncørbetalt indhold

Annonce: Værd at overveje, når du skal vælge el-leverandør

Det er ingen hemmelighed, at der findes mange forskellige Leverandører af el i Danmark. Det vil sige, at du har mange forskellige leverandører at vælge imellem, når du skal lave en ny el-aftale.

Selvom det kan være rart med de mange muligheder, kan det også være en anelse uoverskueligt. Det kan nemlig være svært at finde hoved og hale i de utallige løsninger og forskellige priser, der er hos det store antal udbydere.

Vælg en fleksibel leverandør

Vi er alle forskellige, og det er nogle forskellige behov vi dermed har – også når det gælder el. Det betyder også, at det ikke er den samme elaftale, der vil være at foretrække hos dig, der bor alene i en lejlighed og hos dig, der bor i hus med hele familien. Derfor er det en god idé at gå efter et fleksibelt elselskab, der har løsninger til forskellige behov og forskelligt forbrug.

Hos nogle selskaber kan du selv vælge, om du vil have en fast pris på strømmen, eller om du hellere vil have en variabel pris. Førstnævnte kan give dig en høj grad af tryghed, men der kan også være fordele ved at have en variabel pris. Dette kan du læse meget mere om, hvis du gerne vil vide mere og vælge den rigtige ud af mange (sponseret link) leverandører af el.

Miljørigtigt eller ej?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor meget vi går op i klima og miljø. De fleste vil dog gerne have en miljøvenlig el-løsning, da det er et nemt sted at træffe et klimavenligt valg.

Heldigvis er der gode muligheder for at få strøm, som er baseret på 100% vedvarende energikilder, og som derfor er hensigtsmæssige, hvad angår klimaet.

Hvis du føler dig klar til at skifte elselskab, er det bare om at komme i gang, og ellers kan du læse meget mere, så du bliver helt rustet til at træffe det bedste valg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon