cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Værd at overveje, når du skal vælge el-leverandør

Det er ingen hemmelighed, at der findes mange forskellige Leverandører af el i Danmark. Det vil sige, at du har mange forskellige leverandører at vælge imellem, når du skal lave en ny el-aftale.
30. august 2021 kl. 14:14 Af Blue Energy

Selvom det kan være rart med de mange muligheder, kan det også være en anelse uoverskueligt. Det kan nemlig være svært at finde hoved og hale i de utallige løsninger og forskellige priser, der er hos det store antal udbydere.


Vælg en fleksibel leverandør

Vi er alle forskellige, og det er nogle forskellige behov vi dermed har – også når det gælder el. Det betyder også, at det ikke er den samme elaftale, der vil være at foretrække hos dig, der bor alene i en lejlighed og hos dig, der bor i hus med hele familien. Derfor er det en god idé at gå efter et fleksibelt elselskab, der har løsninger til forskellige behov og forskelligt forbrug.

Hos nogle selskaber kan du selv vælge, om du vil have en fast pris på strømmen, eller om du hellere vil have en variabel pris. Førstnævnte kan give dig en høj grad af tryghed, men der kan også være fordele ved at have en variabel pris. Dette kan du læse meget mere om, hvis du gerne vil vide mere og vælge den rigtige ud af mange (sponseret link) leverandører af el.


Miljørigtigt eller ej?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor meget vi går op i klima og miljø. De fleste vil dog gerne have en miljøvenlig el-løsning, da det er et nemt sted at træffe et klimavenligt valg.

Heldigvis er der gode muligheder for at få strøm, som er baseret på 100% vedvarende energikilder, og som derfor er hensigtsmæssige, hvad angår klimaet.

Hvis du føler dig klar til at skifte elselskab, er det bare om at komme i gang, og ellers kan du læse meget mere, så du bliver helt rustet til at træffe det bedste valg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce